Cât de departe va merge un agent literar pentru a a pune capăt unei poveşti horror desprinsă din viaţa reală?

Agentul literar David Lamont( Marc Bluecas), cunoscut prietenilor, clienţilor şi duşmanilor drept un tip dur, se mută într-un nou apartament luxos.

Acolo o întâlneşte pe frumoasa şi misterioasa sa vecină, Audrey Levine, care locuieşte la etajul 3. La scurt timp după mutarea lui, un detectiv şi un individ bizar îl asaltează, ultimul dintre ei chiar pretinzând că apartamentul este al tatălui său şi că niciodată acesta nu l-a vândut.



David îi sfidează, spunând că apartamentul este al lui şi din punct de vedere legal, totul este în ordine. După acest conflict, David începe să primească plicuri cu scene de crime care, aparent, au fost făcute în apartamentul său.

După un timp, începe să primească şi casete video cu fiecare mişcare pe care el o face în acea casă, făcându-l să creadă că cineva este pe urmele sale.
Împreună cu asistenta lui, Rebecca Fay, David începe să descopere cine sau ce se ascunde în spatele acestor întâmplări atât de ciudate.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”