Locuitorii din Seattle sunt sub asediu, iar forţele de ordine luptă împotriva unui pericol la fel de mare precum detonarea unor bombe cu explozie întârziată.

Sam Elliott şi Lisa Langlois îţi dau întâlnire în ULTIMA MISIUNE, thriller-ul a cărui regie este semnată de Roger Christian şi care îi pune pe locuitorii oraşului american Seattle într-o situaţie imaginară, însă cu un real impact asupra nivelului de securitate redus din unele oraşe mari din SUA.

În producţia lui Christian, un terorist plantează mai multe dispozitive explozive în centrul oraşului Seattle. Fără a primi vreun avertisment sau o cerere din partea misteriosului terorist, poliţiştii din acest oraş sunt nevoiţi să-l descopere şi, mai mult decât atât, să neutralizeze bombele deja activate.

Toată desfăşurarea de forţe creează panică printre locuitorii oraşului, ceea ce pune şi mai mult forţele de ordine în dificultatea de a găsi autorul acestui atac.
 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”