Descendentul legendarului vânător de vampiri, Van Helsing, vine în ajutorul umanităţii în lupta cu ultimii vampiri

Vampirii trebuie să doarmă timp de 25 de ani o dată cu începerea fiecărui mileniu. Înainte de asta, ei au nevoie de o femeie muritoare care să le vegheze somnul.Van Helsing a descoperit vampirii pe care bunicul său îi urmărea şi acum trebuie să-i omoare înainte ca aceştia să-şi îndeplinească misiunea.

În “Ultima Sectă” (“The Last Sect”), David Carradine îi dă viaţă nepotului lui Van Helsing care se află pe urmele unei secte de femei vampir.

Acestea folosesc internetul pentru a-şi ademeni victimele. Cel care îl ajută pe Van Helsing este asistentul său, Pee-Wee Herman şi un exterminator de vampiri pe nume Karpov (Julian Richings).

O bătălie apocaliptică are loc între liderul clanului de vampiri, Anna şi Van Helising. Vânătorul de vampiri încearcă să salveze o jurnalistă, Sydney (Madison-Brown), care a căzut în mrejele vampirilor, devenind o sclavă a lor. În încercarea lui de a o recupera pe Sydney, Van Helsing se mai luptă cu un duşman: Timpul.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Filmul este o viziune modernă a clasicei poveşti cu vampiri, în care nu lipsesc scene erotice încărcate de o senzualitate puternică, în care David Carradine urmează tradiţia de familie, de a juca rolul vânătorului de vampiri.

Tatăl său l-a interpretat pe faimosul Conte Dracula în “House of Dracula” şi “House of Frankenstein” în anii ‘40.