La Llorona, legenda care pune stăpânire pe vieţile copiilor reînvie în New York.

Regizorul Monique Salazar ignoră lumea investiţiilor riscante pentru a da naştere unui thriller bazat pe legenda sud-americană La Llorona. Aceasta era o entitate asemănătoare Medeei care se presupune că şi-a înecat copii din cauza geloziei, iar durerea ei a fost atât de mare încât a învins moartea.

O mamă tânără (Adriana Dominguez) care locuia în New York City a căzut sub vraja mortală a La Lloronei, iar acum doi detective (Christian Camargo and Carlos Leon) care tocmai au rezolvat o serie de crime caudate, o obligă pe femeie să conştientizeze legătura ei cu tragica legendă pentru a putea să-şi

protejeze copilul.

De-a lungul a 5 secole, La Llorona şi-a însuşit numeroase vieţi, iar acum, pentru a rupe întregul ciclu mortal al răzbunării, această mamă posedată va avea nevoie de ajutorul unei vrăjitoare care ar putea deţine cheia salvării copilului ei.
 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”