O savuroasă poveste de dragoste începe simplu. Dar când din distribuţie fac parte Juliette Binoche şi William Hurt, escapadele romantice se transformă în adevărate explozii de dragoste şi pasiune pe care nu trebuie să le ratezi!

Urmăreşte-i pe Juliette Binoche şi William Hurt în filmul UN SCHIMB AVANTAJOS, unde escapadele romantice te vor face să te gândeşti la prima ta dragoste!

Henry (William Hurt) este un binecunoscut psihiatru newyorkez, dornic să evadeze din metropola în care trăieşte. Beatrice (Juliette Binoche) e o franţuzoaică plină de viaţă, pentru care New York-ul este un oraş potrivit pentru o vacanţă magică. De aici şi până la momentul în care cei doi îşi schimbă reciproc apartamentele, în vacanţă, nu mai e decât un pas pe care atât Henry, cât şi Beatrice, îl fac fără să se mai gândească la

consecinţe.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Abia aici începe adevărata aventură! Câtă vreme Beatrice descoperă acasă la Henry un apartament modern, curat şi în acelaşi timp deloc personal, Henry găseşte în locuinţa frumoasei Beatrice o dezordine de nedescris şi bileţele de amor din partea unor

tineri, toate la adresa noii lui prietene. Urmăreşte UN SCHIMB AVANTAJOS, filmul de dragoste de care ai nevoie în această săptămână şi totodată o poveste care te va face să visezi departe, către următorul weekend!