Un american se implică într-o frăţie de vârcolaci care au descoperit o poţiune menită să-i transforme la comandă.

Fiica vârcolacului din "Awil" este trezită la viaţă şi trăieşte la Paris, unde mama şi tatăl ei vitreg încearcă să o vindece de o boală necruţătoare. În acelaşi timp, mai mulţi turişti americani, care călătoresc prin Europa, o văd şi încearcă să o oprească de la a se arunca din Turnul Eiffel. Acum, ei sunt implicaţi într-o societate secretă de vârcolaci a oraşului.

În orice moment, vârcolacii se pot transforma datorită unei poţiuni create de ei, aşa că luna nu are niciun efect asupra lor.

"An American Werewolf in Paris" aminteşte oarecum de thrillerul din 1981 al lui John Landis, "An American Werewolf in London", unde scenele sângeroase se impleteau cu cele de violenţă.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

În schimb, noul "Werewolf..."

nu abundă în astfel de scene, ci doar se face referire la ele. Julie Delpy, actriţa care interpretează rolul Serafinei Pigot, cu privirea nedumerită şi ochii adânciţi în fundul capului, dă o notă aparte filmului.