"Kart Racer" descrie încercarea a două generaţii de a-şi descoperi răspunsurile uneia în viaţa celeilalte

Watts Davies (Will Rothaar), un tânăr în vârstă de 14 ani, îşi doreşte din tot sufletul să participe la un concurs de karting. Visul lui cel mare este să şi câştige. Chiar dacă este talentat, Watts mai are multe de învăţat, în special să aibă o legătură, mai strânsă, cu tatăl său.

Moartea mamei sale l-a înstrăinat de tatăl său, un fost campion internaţional de karting, tocmai când avea mai multă nevoie de el.

Pentru a înrăutăţi lucrurile, adversarul lui Watts, Rodney Wells încearcă să-i pună numeroase piedici pentru a-l determina să nu mai participe la concurs. Atunci tânărul îşi găseşte refugiu şi alinare la Zee (Harland Williams), un guru al jocurilor video. Când actualul campion, Scott Mckenna intră în peisaj, lucrurile se schimbă, atât pentru Watts, cât şi pentru tatăl lui.

Astfel, lui Watts Davies îi rămâne un singur lucru: dragostea pentru karting şi dorinţa arzătoare de a câştiga concursul “International Karting Federation”, pentru a demonstra că este cel mai bun.
Dar va reuşi să înveţe să aibă încredere în tatăl său din nou?


 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”