Pentru patru tineri Mike, Eric, Nicole; Viteza este un mod de viata. Dar cele patru veni in curand sa realizam ca viata traiesc in banda de rapid poarta un pret foarte ridicat. Pe strazi datoriile nu sunt decontate cu numerar, acestea sunt decontate in sange.

Fiecare personaj are un motiv diferit si un scop diferit, dar atunci cand se ajunge la volan sunt toate la fel. Acesta este viteza pe care le conecteaza, dar singurul lucru pe care toate au in comun va fi singurul lucru care le lacrimi in afara.

Filmul incepe cu banca oferind Katie (Proprietar de garaj lui Carl) avertizare cu privire la datoria de la garaj ei. Ei apoi comanda pizza pentru masa de pranz, care urmeaza sa fie livrate de catre Mike, un tip de livrare pizza. Pe drum spre livrare drumul sau este blocat de masina defalcate lui Nicole si apoi de o urmarire de politie intre Eric (un ofiter de politie) si Wolf (om spargatori de banci roti) facandu-l alerga afara de timp pentru furnizarea de pizza.
Pe drumurile Subaru Katie este condus de un sofer Phantom misterios in evenimentele de curse ilegale castiga astfel bani ei in plus pentru plata datoriilor sale.

Intre timp, in garaj Mike vede BMW Nicole, care se fura pentru a dovedi ca este un cal de curse bun pentru Katie prin participarea si castigatoare in curse ilegale. Acolo, el curse impotriva Wolf si castiga in cele din urma cursa, dar epave BMW.
A doua zi, cand Nicole vede ceea ce a devenit din masina sotului ei, Mike isi cere scuze spunand ca o masina poate fi stabilita, dar nu se poate cumpara ceea ce se simte dupa ce a castigat. Acest castiga contractul Katie lui Nicole pentru construirea ei o masina sport de lux. Intre timp, Mike este angajat de Gargolov (un lord al crimei), ca un om roata in loc de Wolf.
Eric investigheaza jafuri bancare si da seama ca Wolf este fostul omul roata de Gargolov si, de asemenea, vine sa stie ca Mike este unul nou. El investigheaza fundal lui Mike si vine sa stie ca el este un condamnat dorit.