Trecutul sângeros se transformă în prezent pentru cei care, odată, au fost martorii unei crime!

"Lover"s Lane" se deschide cu un prolog care prevesteşte o poveste sângeroasă, plină de durere. În urmă cu 13 ani, de Sfântul Valentin are loc o întâmplare ciudată în care este implicat un poliţist pe nume Tom.

Cineva atacase doi tineri care se aflau într-o maşină. Tom este şocat când vede că printre victime se află şi soţia lui. Fratele lui Tom, Jack face o dezvăluire şocantă, cum că ucigaşul era obsedat de soţia lui Tom şi în momentul când a văzut-o sărutându-se cu alt bărbat, a omorât-o.


 

Acest moment înfricoşător este surprins de Mandy, fiica lui Tom în vârstă de 4 ani. Acţiunea filmului ajunge în prezent, unde Tom este şerif, iar Mandy, o rebelă incurabilă aflată la liceu. Însă trecutul este mai prezent ca oricând, deoarece criminalul de acum 13 ani revine pentru a-i ucide pe copii lui Tom.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”