Familia Jamieson nu va mai fi niciodată la fel!

Bob Tree (Tom Green) este un tip extrem de neîndemânatic, înclinat spre tot soiul de accidente şi, în consecinţă, incapabil să păstreze vreo slujbă. Pe scurt: bine intenţionat, mare ghinionist. Bob se încăpăţânează şi refuză să accepte că asta e voia destinului şi se înscrie la Butler School pentru a scăpa prin educaţie de stângăcie şi nepricepere.

Anne Jamieson (Brooke Shields) este mamă singură a doi copii în plină criză pre-adolescentină, iubita unui francez care aşteaptă să i se dea toată atenţia din lume, şi posesoarea unui job super-stresant.

Ce să mai, e pe punctul de a scăpa de sub control toate lucrurile din viaţa ei!

În nevoia disperată de a găsi orice ajutor specializat, Anne dă peste un flyer în care Bob îşi promovează talentele de babysitter. Evident, copiii îl plac imediat pe bufonul de Bob şi îşi conving mama să îl angajeze fulltime. Ceea ce nu e neapărat foarte greu având în vedere faptul că cv-ul lui Bob are pe el marca "Butler School”, ceea ce pentru Anne este, în prima fază, o garanţie că e cel mai potrivit om în grija căruia să-şi lase copiii

şi casa.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Evident, după o serie de catastrofe domestice, Bob e din nou dat afară, dar nu înainte de a-i ajuta pe copii să treacă printr-o serie de crize tipice vârstei, ceea ce o face pe Anne să

îşi reconsidere decizia.