Mai au nevoie de el pentru o singură misiune. Dar, ar putea fi ultima lui cursă...

În timpul Razboiului Rece, misiunea lui era să salveze spionii aflaţi în pericol. Înainte de căderea Cortinei de Fier, Frank Banner (Armand Assante) şi membrii echipei sale de elită sunt în misiunea de "extragere" a unui spion sovietic. Spre surpriza lor, sunt atacaţi pe neaşteptate şi unul din agenţi e împuşcat mortal de legendarul asasin Kerlov. Pierderea e cu atât mai cumplită cu cât agentul ucis e chiar Tina, iubita lui Banner.

Europa- în prezent. Au trecut ani destui de la căderea Cortinei de Fier şi de la moartea Tinei. Banner, care a renunţat la activitatea de agent, e abordat de un fost coleg, Riley Caplin care-i propune o nouă misiune: salvarea unui fost cap al KGB-ului şi fost inamic Andrus Bukarin (Jurgen Prochnow) de mafia rusă care-l vânează pentru secretele întunecate ale Rusiei comuniste.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Bukarin

a angajat un "om de afaceri" să-l scoată din ţară, iar acesta nu vrea să lucreze decât cu cel mai bun dintre cei buni: Banner. La început reticent, Banner acceptă provocarea, după ce fostul lui coleg este ucis. El ştie că tot Kerlov e cel care a apăsat pe trăgaci şi are acum şansa să se răzbune. Îşi formează o echipă de experţi alcătuită dintr-un maestru în ale deghizării, o superbă agentă Dany (Ornella Muti) şi fiica celui ucis...
O cursă infernală urmează să înceapă. Va reuşi Banner s-o termine?