Ei îl vor viu, însă gansterul îl vrea cu orice chip mort!

Michael Dudikoff, starul din „American Ninja 2”, „American Ninja 4” şi „Enter the Ninja” se aliază cu Lisa Howard în „Bounty Hunters”, povestea a doi vânători de recompense care sunt pe urmele unor dealeri de droguri.

Jersey Bellini (Michael Dudikoff), un împătimit vânător de recompense, este nevoit să facă echipă cu rivala lui dintotdeauna, atrăgătoarea B.B. (Lisa Howard), pentru a captura un evadat foarte periculos.

Nu trece mult timp până când Jersey şi B.B.

îşi dau seama că nu sunt singurii care se află pe urmele fugarului Izzy. Asasinii mafiei îl doresc pe Izzy, viu sau mort, la fel de mult ca şi vânătorii de recompense.

Pentru că încurcă afacerile mafioţilor, Jersey şi B.B. devin ţinte ale crimei organizate. Însă aceştia sunt hotărâţi să-i distrugă pe toţi cei care le stau în cale, pentru că nu au de gând să devină din vânători de recompense victime ale Mafiei.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”