Mall-ul, locul unde se ţes cele mai captivante intrigi şi cele mai periculoase legături amoroase...

Anita Ferri este o femeie frumoasă, energică şi cu o carieră în faţă, plină de succes. După moartea tatălui ei, Etorre, Anita a fost cea care a preluat afacerea familiei. Ferri Group, compania preluată acum de Anita deţine controlul celor mai multe mall-uri din Italia. Tânăra conduce afacerea împreună cu mâna dreaptă a tatălui ei, Ivan Bettini care o tratează ca pe o soră mai mică.

În momentul în care cele două verişoare ale ei, Priscilla şi Angelica Veri îşi fac din nou apariţia în viaţa ei, după ce se presupune că au murit într-un accident de maşină, Anita

e foarte fericită. Ceea ce nu bănuieşte ea este faptul că aceste două tinere nu sunt decât nişte impostoare, pe numele lor adevărate, Anna şi Chiara Baldi care erau fiicele menajerei celor două verişoare ale ei.

La început, cele două tinere vor sa pună mâna pe averea pe care tatăl Anitei a lăsat-o fratelui său vitreg, Atillo Verri, dar încetul cu încetul, ele ajung să se implice în viaţa Anitei, prinzând drag de ea şi de noua lor viaţă.
Angelica începe o relaţie cu Ivan, iar Priscilla se împrieteneşte cu un tânăr, Paolo, care deţine un bar în mall-ul Centro Vetrine împreună cu tatăl său, Ugo.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”