Un prizonier din viitor se întoarce în timp căutând-o pe cea care destinul i-a hărăzit-o drept suflet pereche.

Un terorist cu puteri telepatice, Malakai (Billy Wirth), care face parte dintr-un univers paralel o răpeşte pe Adrienne (Jennifer Rubin) chiar în ziua nunţii ei, crezând că este jumătatea lui din această lume. Astfel, Malakai îi omoară pe toţi, inclusiv pe viitorul ei soţ pentru a o duce departe, crezând că în felul acesta îşi poate recupera iubita ucisă într-o misiune din lumea lui. Dar din universul lui, doctorul care a experimentat şi a exploatat toate puterile lui Malakai îl readuce la viaţă pe Aaron( C.

Thomas Howell), soţul lui Adrienne, cu ajutorul unei brăţări. Împreună cu poliţia, ei pornesc pe urmele celor doi.

Malakai este unul dintre teroriştii care după ce şi-a îndeplinit misiunea, e exterminat, însă reuşeşte să scape datorită dragostei ce i-o poartă lui Adrienne, refugiindu-se pe Pământ unde o ia şi fuge la o casă părăsită. Dar Adrienne nu-i împărtăşeşte aceleaşi sentimente şi încearcă să-l convingă să o lase să plece.
Malakai este atât de derutat şi confuz încât îi spune lui Adrienne că îi îndeplineşte orice dorinţă. Aceasta îşi vrea soţul înapoi, însă Malakai nu poate decât să ia înfăţişarea lui Aaron şi s-o inducă în eroare, planul lui nefiind dus însă până la capăt din cauză că soţul ei ajunge la locul unde o ţinea Malakai. Astfel, o luptă între cei trei are loc, toţi înzestraţi cu acele puteri date de brăţări.
Va reuşi Malakai să supravieţuiască sau Aaron să-şi recupereze soţia?

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”