Un doctor trebuie să pună capăt unui experiment care dă naştere unui virus fatal

Doctor în Armată, Carmen Travis (Judith Light) este pe cale să descopere un virus mortal. Plecând pe urmele periculoasei tulpini, Travis află că aceasta îşi are originea în Africa, iar Guvernul este şi el implicat în răspăndirea ei.

Asfel, împreună cu asistenta sa, Holly Parker (Pamela Reed) care îşi caută disperată fetiţele gemene, Carmen încearcă să oprească această conspiraţie. Se pare că din descoperirile făcute, virusul este rezultatul unui experiment genetic care implică copii gemeni.



Cunoscând aceste secrete, Carmen este ameninţată de cei care folosesc experimentul ca pe un mijloc de îmbogăţire. Ea este redusă la tăcere, neputând să comunice ceea ce ştie întregii lumi.”Virusul Morţii” a fost lansat în Germania cu două luni înaintea debutului său la televiziunea americană.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”