Urmează-ţi visul până la capăt!

"Just add water" este o comedie romantică al cărei personaj principal este Ray Tuckby, un bărbat între două vârste, având o soţie nevrotică care suferă de agorafobie şi un fiu adolescent nemanierat, frustrat sexual şi incapabil să se integreze din punct de vedere social. Singurul motiv pentru care Ray a ales să rămână toată viaţa în oraşul Trona din California- odinioară înfloritor şi idilic, acum dezolant, arid şi căzut pradă unor traficanţi de droguri periculoşi- a fost dorinţa de a fi aproape de Nora, femeia pe care o iubea încă din copilărie.

Atunci când Ray Tuckby descoperă că soţia îi este infidelă şi când întâlneşte un străin pe nume Merl care îi aminteşte faptul că trebuie să îşi urmeze visurile până la capăt şi să lupte pentru a obţine ceea ce îşi doreşte cu adevărat, el decide să facă o schimbare radicală în viaţa lui ternă şi plictisitoare şi îşi uneşte forţele cu cele ale prietenilor săi pentru a scăpa oraşul de sub stăpânirea nemernicilor care i-au răpit aura de splendoare, reuşind totodată şi să se apropie sufleteşte de vechea lui iubire.




 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii