Lucky Stars îl ajută pe Jackie Chan să-şi recupereze colegul răpit

Pentru majoritatea fanilor kung fu, exista ceva special în câteva filme în care Sammo Hung, Jackie Chan şi Yuen Biao împart marele ecran, iar My Lucky Stars este unul dintre ele.

Filmul abundă în scene de acţiune dar şi scene pline de umor. Chiar de la început îi vedem pe Muscles (Jackie Chan) si Ricky Fung (Biao Yuen) fugărindu-l pe Lam Ching Ying prin Hong Kong.

Cei doi interpretează rolul unor politişti din Hong Kong care vin în Japonia pentru a-l aresta pe Roundhead (Eric Tsang), însă misiunea lor este puţin întârziată de un grup de ninja care reuşeşte să-l prindă pe Ricky Fung. Ştiind că ceilalţi politişti vor fi recunoscuţi dacă vor încerca să-l salveze pe Ricky, Muscles înfiinţează banda de criminali "Lucky Stars" condusă de Kidstuff (Sammo Hung Kam-Bo).

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii

O

dată cu My Lucky Stars şi continuând cu ‘Twinkle Twinkle Lucky Stars, Jackie Chan împreună cu partenerii săi oferă cele mai bune momente de acţiune şi umor. Când un trio format din Chan/Biao/Hung se află pe ecran, atunci publicul cu siguranţă va avea parte de cele mai explozive momente.