FILMELE cu cea mai mare priza la public VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 04 nov 2020, 16:00

Va spun un secret! Cele mai reusite prime intalniri includ, obligatoriu, si o vizita la cinematograf! Cate gesturi romantice nu se intampla atunci cand se stinge lumina?

 Hehehehe, stie Pestrita! Dar lasand romantismul la o parte si vorbind despre filme, va spunem ca romanilor le place sa mearga la cinema! Iata filmele cu cea mai mare priza la public in 2012! 

Anul trecut, manati poate de teoriile despre sfarsitul lumii, romanii au dat buluc in cinematografe pentru a se delecta cu productii una si una!

In varful topului celor mai vizionate filme din 2012 nu se afla vreo pelicula romantica, vreo drama sau vreun SF, ci tocmai…un film de aventura! A fost bataie pe bilete la comedia ICE AGE: CONTINENTAL DRIFT.
Aventurile jucausilor Manny, Diego si Sid au avut cel mai mare success de box-office din Romania. S-au vandut aproape 360.000 de bilete, iar incasările au fost de aproape 7 milioane de lei! Oamenii chiar au indragit-o pe veverita ce fugareste ghinda!

Skyfall, filmul al carei coloane sonore a fost interpretata de indragita Adele, a reprezentat cea mai de success pelicula Bond din toate timpurile, incasarile globale depasind, ATENTIE MARE, 1 miliard de dolari! Ce noroooc.
Inainte de productia acestui film, studiorule MGM erau… fa-li-men-ta-re si se pregateau sa-si inchida portile. In Romania, filmul cu aratosul Daniel Craig se situeaza pe locul doi in topul vizionarilor si a adunat in cinematografe peste 300 de mii de spectatori, generand venituri de 5,3 milioane de lei. Ceea ce poate nu stiati e ca in 50 de ani de filme Bond, Skyfall este doar al doilea film in care James Bond suferă o rana de glont! Nu prea l-au lasat sa piarda.


Podiumul este completat de povestea de dragoste dintre Bella si vampirul Edward! Ati ghicit! Pe locul trei se afla Twilight, Breaking Dawn, Part two! Fanii din Romania le-au fost fideli, aproape 300.000 de spectatori fiind prezenti la cinema. Venituri? Cca 5 milioane de lei. Una dintre cele mai ciudate intamplari din timpul filmarilor, este aceea in care una dintre actrite s-a enervat atat de tare, incat a interzis orice injuratura pe platou.
Fiecare persoana care vorbea urat era penalizata cu un dolar. La final, s-au strans, din amenzi, peste 10.000 de verzisori, iar banii au fost donati…in scop caritabil.


Si daca tot am trecut in revista topul celor mai de succes filme in cinematografele din Romania, iata acum topul celor mai ravasitoare actrite de pe marele ecran. Locul trei ii revine britanicei Keira Knightley, care a facut furori anul trecut prin rolul ei principal din filmul Anna Karenina.
Actrita a aratat minunat in rochiile de epoca, a fost senzuala si extrem de expresiva! Numai ritualul de infrumusetare dinainte de orice filmare ii lua mai bine de patru ore.


 Pe locul doi o gasim pe Cameron Diaz, care a jucat in comedia Bad Teacher, film care a reusit sa genereze incasari surpriza de 216 milioane de dolari. Cameron a facut furori prin tinutele ei sexyyy! Cine nu-si aduce aminte cat de usoooor a reusit sa spele o masina, imbracata doar in pantalonasii scurti de blugi si un top cu buricul la vedere! A starnit imaginatia barbatilor, iar
scena ciudata de sex cu Justin Timberlake a generat hohote de ras. Cameron se numara si printre cele mai bine platite actrite ale anului 2012, aceasta devenind mai bogata cu 34 de milioane de dolari.


Pe primul loc in clasament… nimeni alta decat Charlize Theron, blondina cu ochi albastri care a avut doua roluri mari in 2012. Frumoasa sud-africana a fost Regina cea Rea in filmul Alba ca Zapada, iar in thrillerul SF, Prometheus, Charlize iti lasa gura apa, cand o priveai…in costumul mulat. Formele-I apetisante merita pe deplin locul intai in top!




 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.