Filmul accidentului din Mureș, în care un bărbat de 35 de ani a murit. Medicii au încercat să-l resusciteze pe Mishu timp de 40 de minute

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 14 sep 2024, 11:23

În urma impactului, mașina s-a răsturnat, iar șoferul a rămas blocat în interiorul caroseriei grav avariate

Sursa: Facebook

Un bărbat de 35 de ani și-a pierdut viața într-un accident tragic care s-a produs pe autostrada A3, în județul Mureș.

Incidentul a avut loc după ce acesta a pierdut controlul vehiculului și s-a izbit violent de un parapet de protecție. În urma impactului, mașina s-a răsturnat, iar șoferul a rămas blocat în interiorul caroseriei grav avariate.

Citește și: Cine sunt femeile implicate în accidentul în care a murit Andrei Piedemonte, pilotul de curse. Acestea se luptă între viață și moarte

Bărbatul a rămas blocat în interiorul mașinii

Salvatorii au intervenit de urgență la locul accidentului. Echipaje de pompieri, descarcerare și un elicopter SMURD au fost mobilizate pentru a-l salva pe bărbat.

A intrat în coliziune cu un parapet, răsturnându-se în zona bretelei de ieșire de pe autostradă”,   a transmis Alexandra Luca, purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș pentru ȘtirileProTv.

Din păcate, după ce a fost scos din vehicul, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Acesta se afla deja în stop cardio-respirator.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Potrivit martorilor, accidentul s-a produs la doar 10 kilometri de la intrarea bărbatului pe autostradă, în timp ce acesta se îndrepta spre Cluj-Napoca.

Ceilalți participanți la trafic au alertat imediat autoritățile, însă eforturile de salvare au fost în zadar.

„S-au efectuat manevrele de resuscitare timp de 40 de minute. În ciuda manevrelor, s-a declarat decesul”, a declarat Dr. Andreea Socianu, medic specialist UPU Târgu Mureș.

Citește și: Mishu a murit la doar 34 de ani, într-un cumplit accident pe autostrada A3. În urmă cu un an, acesta a mai avut un accident și a ajuns în comă la spital

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.

Bărbatul a mai fost implicat într-un accident grav în trecut

Apropiații victimei au declarat că acesta fusese implicat într-un alt accident grav în urmă cu 12 ani, însă a reușit să se recupereze.

Din păcate, de această dată, soarta nu i-a mai fost la fel de favorabilă.