Filmul atacului de la depozitul din Ștefănești, unde o femeie a fost înjunghiată de propriul ei coleg! Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 22 mar 2024, 12:59

Bărbatul a atacat-o din senin pe colega lui

Sursa: Știrile Kanal D

În dimineața zilei de joi, 21 martie, s-a întâmplat un atac cumplit într-un depozit din Ștefănești, Ilfov. Un bărbat și-a înjunghiat, fără milă, colega și a lăsat-o într-o baltă de sânge.

Femeia înjunghiată, în vârstă de 27 de ani, și colegul ei, în vârstă de 33 de ani lucrau în depozitul unui supermarket. Cei doi erau pe tură în momentul în care bărbatul s-a năpustit cu cuțitul asupra colegei lui, iar, acum, aceasta este într-o stare foarte gravă.

Cum s-a produs atacul de la depozitul din Ștefănești

Conform Observator, la audieri, atacatorul a explicat că a recurs la un asemenea gest deoarece a avut un conflict cu angajata.

Aceasta l-ar fi jignit și i-ar fi adus multiple reproșuri referitoare la modul în care își îndeplinește atribuțiile la locul de muncă.

Prin urmare, în câteva secunde de neatenție ale femeii, colegul ei a decis că este momentul să se răzbune, așa că, fără să mai stea pe gânduri, a înjunghiat-o. Întreaga scenă a fost surprinsă de camerele de supraveghere din depozit, care i-au surprins pe cei doi pe un culoar dintre paleții de marfă.

Pe filmări se poate observa că victima era cu câțiva pași înaintea agresorului și stătea pe telefon. Acesta din urmă a grăbit pasul spre ea și i-a dat o lovitură de cuțit. Colega lui a strigat imediat după ajutor, dar bărbatul a înjunghiat-o încă o dată. Mai apoi, acesta a lăsat-o într-o baltă de sânge și a fugit. Însă, nu a apucat să ajungă prea departe, întrucât polițiștii l-au prins din urmă în mai puțin de o oră.

Citește și: O femeie a fost înjunghiată în parcarea unui mall din Constanța. Vinovatul este chiar fostul soț

„În autobuz acolo, l-a dat jos. I-au pus pistolul. Cu pistolul l-au dat jos!", au dezvăluit martorii, conform sursei citate.

Acum, autorul faptei este anchetat în vederea comiterii infracțiunii de tentativă de omor și ar putea primi o pedeapsă de până la 20 de ani de închisoare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

Unde erau paznicii depozitului în momentul în care femeia a fost înjunghiată

Între timp, victima a fost transportată, în stare gravă, la spital, unde i se acordă îngrijirile necesare. După ce bărbatul a fost prins și femeia a fost preluată de medici, autoritățile au rămas în jur de cinci ore la locul atacului, unde, în tot acest timp, au adunat probe.

În vederea cercetărilor, compania care deține depozitul unde cei doi sunt angajați a transmis că va colabora continuu cu poliția, pentru a afla mai multe detalii de dinaintea atacului.

„Vom colabora cu autoritățile în a oferi toate informaţiile necesare. Dorim să accentuăm că incidentul este unul cu totul izolat, toţi angajaţii dispun de toate instruirile cu privire la siguranţa la locul de muncă, conform legislaţiei în vigoare”, au spus reprezentanții întreprinderii.

Citește și: Giulia, studenta ucisă brutal de iubit, a fost condusă pe ultimul drum de mii de oameni. Ce s-a întâmplat în momentul în care sicriul a fost scos din biserică

Respectivul depozit este păzit, însă, în acel moment, nimeni nu a sesizat întâmplarea, întrucât, conform declarațiilor paznicilor, exact în acele clipe făceau schimbul de tură: „ Noi ne schimbam tura, eram la poartă”.

De asemenea, aceștia au declarat, pentru sursa citată, faptul că acest eveniment i-a luat complet prin surprindere: „ Nu știm nimic, nimic! Am rămas chiar șocați! Am un an şi jumătate de când sunt aici, dar nu s-a mai întâmplat așa ceva!”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.