Filmul crimei din Bragadiru în care un tânăr a fost înjunghiat la nuntă. Invitații nu și-au dat seama ce s-a întâmplat și au continuat să se distreze

Author: Lavinia Medrea

Invitații nu și-au dat seama ce s-a întâmplat și au continuat să se distreze

Sursa: PixaBay/Observator - colaj Kanal D

O crimă oribilă a avut loc la o nuntă din Bragadiru. Un tânăr a fost înjunghiat și lăsat să zacă neînsuflețit pe jos.

Un bărbat a fost ucis la o nuntă în Bragadiru și lăsat să zacă în propriul sânge. Conflictul dintre victimă și agresor a pornit din cauza unor altercații mai vechi, iar reîntâlnirea în cadrul acestui eveniment a fost prilej pentru ucigaș să se răzbune. Invitații nu și-au dat seama ce s-a întâmplat și s-au distrat în continuare, iar criminalul a fugit. 

Filmul crimei din Bragadiru în care un tânăr a fost înjunghiat la nuntă

În timp ce nuntașii se distrau, tânărul a fost găsit mort, în propria baltă de sânge, după ce a fost înjunghiat. Invitații nu și-au dat seama că asemenea tragedie a avut loc până n-au fost anunțați.

Citește și: „Ea și-a dorit să moară” Un bărbat de 87 de ani și-a legat soția cu cabluri și a electrocutat-o până la deces. Bătrânul a încercat să își pună capăt zilelor, însă nu a reușit

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Doi dintre invitaţi au ieşit afară şi s-au certat. Nimeni din restaurant nu ştie ce s-a întâmplat pentru că toată lumea era la masă. La un moment dat, am ieşit afară, l-am găsit pe unul dintre băieți înjunghiat, jos. Am încercat să îi acordăm primul ajutor. Toată lumea s-a panicat”, a declarat Doru, patronul restaurantului unde a avut loc petrecerea de nuntă și, totodată, crima odioasă.

Care a fost motivul pentru care a avut loc crima

La puțin timp după ce a început petrecerea de nuntă, doi dintre nuntași au ieșit afară să discute din cauza unor vechi conflicte. Martorii spun că cei doi se cunoșteau, iar reîntâlnirea lor la nuntă a fost momentul declanșator care a dus la această tragedie. La acest moment, bărbatul a intrat pe mâna poliției după ce a recunoscut că l-a înjunghiat pe tânăr în burtă cu un cuțit.

Citește și: „A fost internată la Psihiatrie”. Filmul tragediei din Cluj, când o femeie i-a luat viața soțului chiar sub privirile copilului

Din păcate, chiar și în urma resuscitării, bărbatul nu a mai putut fi salvat. Agresorul s-a predat la scurt timp după ce a comis crima și este cercetat pentru omor.