Filmul crimei din Teleorman. Cum a fost, de fapt, răpită și ucisă Alina

Author: Alina Petre
Actualizat: 30 oct 2022, 15:28

Filmul crimei din Teleorman

Noi detalii șocante ies la iveală în cazul crimei odioase din Teleorman, unde o tânără de 21 de ani a fost ucisă cu bestialitate de fostul iubit.

Anchetatorii au descoperit noi detalii în cazul fetei din Teleorman care a fost ucisă și aruncată pe un câmp de fostul iubit. Se pare că tânăra a fost torturată ore în șir.  

Citeste si: De ce a fost ucisă Alina, tânăra găsită fără suflare pe un câmp. Iubitul ei este cel care i-a găsit trupul neînsuflețit

Cum a fost, de fapt, răpită și ucisă Alina

Alina, tânăra de 21 de ani din Alexandria, a fost ucisă de fostul iubit duminică seară. Cadavrul său a fost descoperit luni dimineață, pe un câmp, iar la câțiva kilometri distanță a fost găsit și fostul său iubit, de 25 de ani, mort în urma unui accident de mașină. 

Potrivit anchetatorilor, Alina, de 21 de ani, din Teleorman a fost ucisă și aruncată pe un câmp de fostul iubit după ce a fost supusă unor atrocități.

Criminalul care o urmărea de luni de zile, ar fi răpit-o și torturat-o ore întregi înainte de a o ucide cu bestialitate. Fata ar fi fost înjunghiată de peste 40 de ori.

Cadavrul a fost descoperit de iubitul ei din acel moment, care avea o aplicație de localizare prin telefon. Trupul ei a fost găsit pe un câmp din comuna Frumoasa.

Filmul crimei din Teleorman

Alina ar fi fost răpită de fostul iubit chiar în ziua crimei. Anchetatorii au găsit în mașina ei din fața blocului cheile de la casă și rucsacul. În urma necropsiei s-a stabilit că tânăra a fost ucisă cu bestialitate și torturată ore în șir.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Filmul crimei a fost refăcut de către ancehtatori. Era puțin trecut de ora 19.00. Criminalul, la bord cu fata, a plecat cu mașina din Alexandria spre comuna Bragadiru.

La ora 21, telefonul Alinei a rămas fără semnal, iar ultima locație a fost transmisă prin aplicație iubitului ei. Dispozitivul o arăta pe un câmp.

După 35 de minute, criminalul a făcut accident. A intrat cu mașina într-un copac, iar impactul i-a fost fatal.

La ora 22.00, la locul accidentului a ajuns și actualul iubit al Alinei, care l-a recunoscut pe șofer ca fiind fostul partener al fetei.

După 40 de minute, iubitul fetei s-a deplasat la locația primită prin telefon. Pentru că era întuneric, acesta a plecat acasă, dar a revenit a doua zi, la 8 dimineață, împreună cu 2 prieteni. De data aceasta, băiatul a descoperit cadavrul și a sunat la 112.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de poliție și unul de salvare. Tinerii au declarat că nu s-au apropiat de cadavru, iar fiind mutilată nu au putut identifica despre cine este vorba.

Toate probele adunate urmează să fie expertizate.

Citeste si: O nouă crimă a avut loc în Teleorman! Un băiat de 18 ani și iubita sa de 16 ani au fost uciși în casă

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?