Filmul crimei odioase din Brăila: Suspectul a fugit și s-a întors înapoi la locul faptei. Totul s-a petrecut în doar 33 de secunde

Autor: Andrei Costanda

Criminalului din Brăila i-au trebuit doar 33 de secunde ca să își ucidă victima

Sursa: obiectivbr.ro

Noi detalii șocante au ieșit la iveală în cazul uciderii medicului stomatolog din Brăila, suspectul întorcându-se la locul crimei imediat după comiterea faptei.

În seara zilei de 16 iulie 2024, orașul Brăila a fost zguduit de o crimă brutală, când un medic stomatolog a fost ucisă cu sălbăticie în propriul cabinet. La o săptămână de la tragicul eveniment, anchetatorii au furnizat informații cruciale, care au dus la arestarea preventivă a principalului suspect, Maricel Mihai, un bărbat de 39 de ani. Potrivit noilor detalii, suspectul s-a întors la locul crimei la scurt timp după comiterea faptei, ceea ce sugerează premeditarea atacului.

Filmul crimei minut cu minut

Investigațiile au reconstruit minut cu minut traseul suspectului, folosind imagini de pe camerele de supraveghere din Brăila și Galați. Conform acestor imagini, Maricel Mihai a fost văzut pentru prima dată la ora 15:54 în curtea gării CFR Brăila, îmbrăcat în pantaloni lungi de culoare închisă și un tricou alb, având asupra sa o pungă deschisă la culoare.

Înainte de a ajunge în Brăila, suspectul călătorise din Galați cu un taxi, unde purta o cămașă cu mâneci lungi, neagră. Martorii au confirmat că bărbatul avea asupra sa și o bluză de culoare închisă, un detaliu neobișnuit având în vedere canicula din acea zi, cu temperaturi de aproximativ 40 de grade Celsius.

La ora 16:05, camerele de supraveghere au surprins un taxi alb pe strada General Eremia Grigorescu, în care suspectul era pasager.

La ora 16:06, suspectul a fost văzut ieșind din taxi, purtând acum un tricou alb și o pungă deschisă la culoare. În momentul în care a observat camera de supraveghere, Maricel Mihai și-a acoperit fața și a schimbat direcția de mers, încercând să evite identificarea.

Citește și: Criminalul în serie care a îngrozit România în anii '90 a fost capturat după luni întregi de căutări

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Citește și: Laura Lavric, acuzată de agresiune la o nuntă din Iași. Cântăreața ar fi plesnit un muzicant în fața sutelor de invitați: „Mi-a zis că sunt un nesimțit” Cum se apără aceasta

Toată crima s-a produs în 33 de secunde

La ora 16:09, suspectul a fost văzut din nou, de data aceasta îmbrăcat cu o bluză cu mâneci lungi, o șapcă sport și o mască chirurgicală, semn că se pregătea pentru atac.

Această vestimentație era inadecvată pentru canicula extremă din acea zi, un alt indiciu al premeditării.

La ora 16:12, suspectul a intrat în cabinetul stomatologic al victimei, unde a rămas timp de doar 33 de secunde, suficient pentru a comite crima. Ieșind din cabinet, s-a întors după două minute pentru a asigura ușa, încercând să întârzie descoperirea cadavrului.

După comiterea crimei, Maricel Mihai a fost surprins de camerele de supraveghere schimbându-și hainele și aruncând obiecte personale pe străzile din Brăila.

Anchetatorii au urmărit pas cu pas mișcările sale și au descoperit că suspectul a aruncat pungi cu încălțăminte și alte obiecte personale în diverse tomberoane din oraș. Comportamentul său a fost meticulos documentat, culminând cu identificarea șepcii purtate de el, aruncată peste gardul unui imobil.

Apelul la 112 a fost făcut la ora 21:25 de către soțul victimei, după ce femeia de serviciu a descoperit crima în cabinetul stomatologic. Leziunile suferite de victimă și urmele biologice descoperite la fața locului indică un atac sălbatic, în care victima a încercat să se apere, suferind multiple răni la nivelul mâinilor.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!