Filmul crimelor „trase la indigo”, din Constanța. Descoperirea făcută de anchetatori în buzunarul Denisei, una dintre tinerele ucise de Șacalul

Autor: Diana Ghita

Șacalul le-a ucis cu sânge rece pe Denisa și Delia

Sursa: Observator; Facebook Iana Denisa

O descoperire crucială făcută în Denisei, una dintre victimele Șacalului, a dus la dezvăluirea adevărului despre unul dintre cele mai șocante cazuri de crimă din Constanța.

O cartelă de la hotel, găsită de criminaliști în buzunarul Denisei, a devenit piesa lipsă dintr-un puzzle mortal. Aceasta a permis anchetatorilor să refacă firul crimelor de pe litoral. Se pare Șacalul și-a atras victimele în capcane bine planificate.

Cum l-au ajutat concubina și copilul pe Șacal

Ancheta a scos la lumină un scenariu de groază, în care criminalul a păstrat o mască de normalitate și religiozitate, sub care a reușit să ascundă ororile comise.

Denisa, o tânără mamă din Timișoara, a fost ultima dată văzută în viață la sfârșitul lunii august, când s-a cazat la un hotel din Constanța. Cartela de la hotel, găsită asupra ei, i-a ajutat pe oamenii legii să afle că victima a fost preluată de suspect chiar de la acel hotel și condusă la apartamentul lui din Năvodari.

Surse din anchetă au dezvăluit, conform Observator, că Denisa a fost dusă în acel apartament, pe care bărbatul îl împărțea cu concubina și cei patru copii ai acesteia.

După ce au consumat substanțe interzise și au întreținut relații intime, criminalul a strangulat-o și a ascuns cadavrul în baie timp de două zile.

Citește și: Cine este ”Șacalul”, principalul suspect în cazul uciderii a două tinere. Bărbatul se afla în vizorul polițiștilor în momentul în care ar fi comis crimele

În tot acest timp concubina lui și copilul de 15 ani au colaborat cu el pentru a păstra aparențele.

Ca să evite suspiciunile, cei doi răspundeau la mesajele trimise pe telefonul Denisei de proprietarii hotelului, care încercau să ia legătura cu ea.

„I-am dat mesaj dacă se prezintă să-şi ia lucrurile din cameră şi să achite contravaloarea. Au insistat să nu anunț poliția. Peste o oră şi un pic a venit o doamnă care s-a prezentat mama ei şi un copil de 15 ani care s-a dat drept fratele ei.

Au urcat în cameră cu camerista, i-au luat lucrurile, au coborât la maşina personală a fetei cazate”, a povestit patronul unității turistice, potrivit sursei citate.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Crimele din Constanța au fost „trase la indigo”

Anchetatorii au început să-l fileze pe suspect încă de la prima crimă, a cărei victimă a fost Delia, însă în ciuda supravegherii, acesta a reușit să mute cadavrul Denisei la 60 de kilometri distanță de Constanța și să-l abandoneze pe marginea unui drum. A făcut acest lucru fără să atragă atenția. Deși telefoanele îi erau interceptate, și-a continuat viața normală, iar identitatea lui a fost dezvăluită doar după ce a fost implicat într-un accident rutier.

„Luăm măsuri de supraveghere tehnică, nu știm exact ce face o persoană 24 de ore din 24. În casa oamenilor nu intrăm. Bănuim că cineva este implicat în comiterea infracţiunii, dar nu avem certitudinea. Nu putem să fim atât de intruzivi”, a transmis Zafer Sadîc, purtătorul de cuvânt al Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. 

În paralel, anchetatorii au aflat că în cazul Deliei Șacalul a urmat un tipar similar. Și aceasta fusese strangulată și lăsată într-un apartament din Mamaia Nord, iar soțul ei a alertat poliția când femeia nu a mai răspuns la telefon. Cadavrul Deliei a fost descoperit în stare avansată de descompunere.

Citește și: Ce arată necropsiile în cazul tinerelor ucise de „Șacalul”. Denisa și Delia au avut parte de o moarte cumplită

„E un miros, nu vreţi să ştiţi. Ce duhnea...A venit o maşină de la criminalistică. O săptămână au stat aici. Au luat urme, amprente”,  a spus un vecin, pentru Observator.

Deși suspectul și concubina lui refuză să colaboreze cu procurorii, dovezile strânse până în acest moment conturează un profil de criminal cu o minte diabolică. În ciuda aparențelor de om religios, care mergea la biserică și își păstra o imagine curată, realitatea arată un individ periculos, capabil să manipuleze oamenii din jurul său și să-și ascundă adevăratele intenții.

„Lăsaţi răutăţile la o parte! Nu rămâne nimic din noi! Absolut nimic!”, spunea Șacalul pe rețelele sociale pe 29 iunie, înainte cu doar câteva zile înainte de crimă.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.