Filozoful Florin Salam da sfaturi de viata la nuntile la care canta. Ultima 'reprezentatie', la nunta dinamovistului Cosmin Matei

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:15

Are talent cu carul, dar viata nu i-a fost numai lapte si miere, a primit si cateva lectii dure. Tocmai de aceea, Florin Salam da si sfaturi la nuntile la care este chemat sa cante.

Ai zice ca ai in fata un academician, un invatat al vremurillor noastre, nu un manelist. Atat a cantat despre viata incat acum vorbeste ca din carti. Intre doua cantari, Florin Salam cugeta si filosofeaza, de ii lasa pe toti cu gura cascata.

Loviturile vietii l-au marcat pe Salam, dar l-au si apropiat mai mult de Dumnezeu. Pare ceva mai spiritual decat pana acum asa ca pe la nunti si paranghelii are grija sa spuna si cate o vorba de duh.

Probabil schimbarea vine si datorita povestii de dragoste pe care o traieste cu frumoasa Roxana Dobre. Cantaretul se pregateste sa devina din nou tata, iar nunta cu frumoasa bruneta bate la usa.

Imaginile urmatoare, in care Salam face show sunt suprinse  la nunta dinamovistului Cosmin Matei. La marele eveniment au fost invitati toti colegii sai de echipa, dar si alte nume grele din fotbalul romanesc, in special fotbalisti de la echipa nationala.

In imagini, il vedem pe ginerica Cosmin Matei si pe colegul lui Vali Lazar in timp ce se distreaza de mama focului alaturi de Florin Salam.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Si ca petrecerea sa fie una de vis a fost chemat sa cante si Florin Salam. Manelistul a facut un adevarat show si i-a tinut pe fotbalisti pana la 9 dimineata.

Pentru cateva ore, manelistul i-a facut pe „caini” sa se simta campionii Romaniei.

##VIDEO139340##

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.