Fina cuplului Prodan-Reghecampf, detalii nestiute despre culisele divortului. Ce spune despre intentiile Corinei Caciuc de a o da in judecata pe impresara

Author: Alice Popescu
Ramona Lazuran, detalii din culisele despartirii dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf

Ramona Lazuran, fina cuplului Prodan-Reghecampf vine cu cateva dezvaluiri la cald despre ce se intampla in acest moment intre cei doi.

Ramona Lazuran, fina lui Laurentiu Reghecampf si a Anamariei Prodan recunoaste ca tine legatura cu amandoi si vorbeste foarte mult cu ambii chiar daca a aparut tot acest scandal al divortului intre cei doi. Vedeta a fost foarte categorica in ce priveste intentiile iubitei actuale a lui Laurentiu Reghecampf, Corina Caciuc despre intentarea unui proces care o vizeaza direct pe Anamaria Prodan.

Citeste si: Anamaria Prodan, dezvaluiri despre noul ei iubit. Cine o asteapta in Dubai pe sexy impresara dupa divortul de Laurentiu Reghecampf

Ramona Lazuran, fina cuplului Prodan-Reghecampf, primele declaratii din culisele despartirii celor doi

Nu înțeleg de unde vine chestia asta cu faptul că ea pregătește procese (n.r. Corina). Nu trebuie să credem tot ce se scrie. Eu nu cred că vreodată în această viață, acest om, Laurențiu Reghecampf, o să accepte lângă el o persoană care este dăunătoare trecutului său.", a spus Ramona Lăzuran.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 Ramona Lazuran: Anamaria Prodan nu și-ar fi luat vreodată lângă ea un nimeni!

Citeste si: Anamaria Prodan nu ii va lasa niciun ban lui Laurentiu Reghecampf dupa divort: Ce bani? Eu sunt milionara, da. El va ramane cu salariul de la Craiova si bonurile de masa

Eu îi cunosc pe acești oameni foarte bine, vorbesc cu ei, am vorbit cu ei, sunt parte din mine și familia mea, parte din copilul meu pentru că sunt părinți spirituali pentru Maya, fiica mea.  Ei trăiau destul de modest, în ciuda faptului că doamna Ionela Prodan avea un statut și o avere impresionantă și atunci.  Ei au plecat amândoi, însă nu de la aceste milioane de care vorbim acum că sunt de împărțit.

Au pornit de la un salariu la FC Snagov, iar Anamaria de la un salariu de la o televiziune, care nu era atât de mare cum crede lumea.

Ei au muncit împreună și au crescut împreună. Însă, hai să nu mai aruncăm cu piatră pentru că Laurențiu Reghecampf nu este crescut de nimeni.   Eu nu cred că nașa mea, Anamaria Prodan, și-ar fi luat vreodată lângă ea un nimeni.

Omul acesta s-a născut cineva, a muncit enorm. A plătit cu prețul copilăriei tot ce are și cine este. Pentru că el nu a avut copilăria pe care au avut-o toți copiii, el a muncit enorm pentru a ajunge unde a ajuns, ca jucător în primul rând.",  a mai adaugat Ramona Lăzuran.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.