Final categoric in meciul de recompensa din aceasta seara, la "Survivor Romania"! Ce echipa a castigat si care a fost scorul final!

Autor: D.I.
Actualizat: 25 ian 2021, 11:40

Scorul jocului de recompensa de astazi nu a mai fost unul strans ca in jocurile precedente, deoarece Razboinicii au dominat de inceput pana la final.

Ambele echipe au luptat cu toate fortele pentru a castiga mult ravnita recompensa, constand in multe dulciuri pe baza de ciocolata.
Dupa o lupta acerba, Razboinicii au castigat detasat, iar punctul final a fost adus de Ema impotriva Faimosei Emy.

Citeste si: Ce s-a intamplat cu Andrei? "In momentul de fata este sub observatie medicala..." Dan Cruceru a facut anuntul chiar inainte de a da startul jocului de recompensa de astazi de la "Survivor Romania"? Iata de ce lipseste Razboinicul?

Citeste si: Cearta apriga in tabara Razboiniclor! Ema a reactionat dur la adresa lui Andrei! Iata ce replici usturatoare si-au spus cei doi coechipieri!

Scorul final a fost de 10 la 4, iar bucuria a fost imensa pentru Razboinici, care si-au dorit enorm sa savureze dulciurile. Urmariti totul in materialul video de mai jos: 

Survivor Romania- live stream oficial

Survivor Romania se difuzeaza in zilele de sambata, duminica, luni si marti la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Survivor Romania poate fi urmarit si online, accesand pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri, dezvaluiri si exclusivitati urmariti kanald.ro zilnic. Vom posta constant informatii despre Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor din Republica Dominicana.

Tot pe kanald.ro veti putea gasi poze si filmulete exclusive cu concurentii de la Survivor Romania.