Final cu scor uimitor la Survivor Romania 2021! Ei au castigat primul joc de imunitate al saptamanii!

Author: Ana Filip
Actualizat: 26 iun 2021, 01:20
Ultimul duel in jocul de imunitate a fost disputat intre Zanni si Andrei
Sursa: Captură KANAL D

Faimoșii si Razboinicii s-au confruntat pe unul dintre cele mai fidicile trasee de la Survivor Romania din dorința de a castiga prima imunitate a saptamanii!

S-a incheiat primul joc pentru imunitate al acestei saptamani la Survivor Romania 2021. Faimosii si Razboinicii au luptat cu mare indarjire si ambitie pe un traseu dificil, exclusiv pe apa, pe raul din Dominicana. Insa in cele din urma doar una dintre cele doua echipe si-a adjudecat victoria si implicit si premiul fabulos pus in joc.

Ce echipa a castigat prima imunitate a saptamanii la Survivor Romania?

Primul joc de imunitate al acestei saptamani a fost unul extrem de dificil atat din cauza traseului solicitant care s-a desfasurat exclusiv pe apa, cat si din cauza presiunii si dorintei arzatoare de a castiga ce a apasat pe umerii tuturor concurentilor.

Primul duel al jocului de astazi s-a dat intre Sebastian si Marius, iar cel care a reusit sa deschida scorul si sa aduca primul punct echipei sale a fost Marius.

Ulterior Razboinicii au continuat sa castige puncte pretioase, capatand un avans considerabil fata de adversarii lor. La un moment dat au reusit si Faimosii sa castige un punct datorita lui Zanni insa in cele din urma scorul a fost transat la cel de 10 la 1 pentru Razboinici.

Astfel, in primul joc de imunitate al acestei saptamani la Survivor Romania, punctul decisiv a fost adus de Andrei, care s-a duelat cu Zanni, insa sansa a fost si astazi tot de partea echipei albastre, care a castigat totemul de imunitate si premiul mult ravnit ce

a constat in delicioasele produse de la McDonald’s.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Surpriza uriasa pentru Faimosi si Razboinici! Dubla MIZA fabuloasa in primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania!

Citeste si: Incredibil cum au fost surprinsi Andrei si Marius in miez de noapte, cand toata lumea dormea! Iata ce faceau cei doi Razboinici!

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. S-a rupt lantul de iubire dintre Zanni si Sebastian Chitosca. Cum au ajuns cei doi Faimosi la cutite pe ultima suta de metri pana la Marea Finala