Final de an cu filme emblematice la AMC. Cosmin Cernat prezintă Dincolo de Limite, filmul care te va face să îți pui întrebări despre creierul uman

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 16 aug 2022, 03:30

Cosmin Cernat anunță un maraton de filme emblematice la AMC

Sursa: captura video

Se anunță un final de an cu filme emblematice pe bandă rulantă la AMC. Cosmin Cernat prezintă povești cu un impact puternic, producții cinematografice cu actori de succes.

Finalul anului 2021 va fi cu adevărat spectaculos la AMC. Canalul de televiziune revine în atenția publicului și dorește să impresioneze prin difuzarea unor filme cu un puternic impact emoțional și din distribuția cărora vor face parte actori de seamă. Cosmin Cernat anunță că începând cu data de 19 noiembrie, AMC va începe difuzarea unor filme emblematice.

Început de weekend spectaculos la AMC. Vineri seară urmărești ”Dincolo de Limite”, filmul care te va face să îți pui o mulțime de întrebări

Pe 19 noiembrie, începând cu ora 17:50, la AMC va fi difuzat filmul ”Dincolo de Limite” (Limitless). Este vorba despre un film cu o poveste impresionantă și care arată ce capacități uimitoare poate avea creierul uman. ”Dincolo de Limite” este primul din lista filmelor emblematice care vor fi difuzate la AMC, în următoarea perioadă.

”Dincolo de Limite” spune povestea lui Eddie Mora, interpretat de cunoscutul actor Bradley Cooper. Eddie Mora este un scriitor care se luptă zi de zi cu eșecul, acesta ratându-și cariera. La problemele din sfera profesională se adaugă și dezamăgirile în dragoste, astfel că în momentul în care iubita îl părăsește, Eddie Mora realizeză că viitorul său este incert. 

Ajuns pe marginea prăpastiei, viața lui Eddie Mora se schimbă complet în momentul în care primește un drog sintetic - NZT. Dacă în mod normal creierul uman funcționează la 20% din capacitate, această pastilă îi permite lui Eddie Mora să își folosească 100% creierul. Lucruri care până la acel moment păreau imposibil de realizat, acum devin o joacă de copii. Eddie Mora ajunge să scrie o carte în 4 zile, să facă din matematică doar un hobby, iar în creierul său, toate informațiile încep să se așeze, astfel încât să îi ofere o nouă perspectivă asupra vieții. 

Eddie Mora iese din zona de literatură și ajunge să facă speculații financiare, moment în care îi atrage atenția lui Carl Van Loon, un important om de afaceri, interpretat de marele actor Robert De Niro. Afaceristul nu face altceva decât îl folosească pe Eddie pentru a câștiga miliarde de dolari. Dintr-un om de succes, cu capacități intelectuale fascinante, Eddie Mora se transformă într-un om care luptă pentru supraviețuire, pe urmele lui fiind puși asasini.

 

Cum se va termina povestea, dar și cât de impresionant poate fi creierul uman, poți afla vineri, 19 noiembrie 2021, de la ora 17:50, la AMC.

Cosmin Cernat anunță o serie de povești cu impact, filme care au scris istorie în industria cinematografiei. 

 

Taguri:

Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!