Final de drum pentru doi tineri din Bacău. Aceștia și-au pierdut viața într-un accident teribil, în această dimineață

Autor: Diana Bostan

Două persoane și-au pierdut viața într-un accident rutier.

Sursa: Facebook

Un grav accident rutier a zguduit județul Bacău în dimineața zilei de 7 septembrie 2024, pe DN2, în localitatea Sascut.

Doi tineri, cu vârste de 21 și 26 de ani, și-au pierdut viața în urma coliziunii violente dintre două autoturisme, iar alte două persoane au fost grav rănite și transportate de urgență la spital, notează Gândul.

Citește și: Sfârșit tragic pentru o fetiță în vârstă de patru ani. Copila a fost spulberată de un șofer în vârstă de 20 de ani

Două persoane și-au pierdut viața în urma teribilului accident

Potrivit primelor informații furnizate de autorități, impactul fatal a avut loc în jurul orei 7 dimineața, când un tânăr de 21 de ani, din comuna Valea Seacă, care se deplasa pe direcția Bacău-Adjud, a pierdut controlul mașinii și a intrat în coliziune frontală cu un alt vehicul condus de un tânăr de 20 de ani, din Tamaș.

Ambii șoferi, împreună cu pasagerii lor, au fost implicați în accidentul devastator.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Din nefericire, pentru doi dintre tinerii aflați în mașini nu s-a mai putut face nimic, medicii sosiți la fața locului declarând decesul acestora pe loc. Potrivit sursei menționate anterior, celelalte două victime au suferit răni grave și au fost transportate de urgență la spital, unde sunt supuse unor intervenții medicale pentru a le salva viața.

Citește și: Tânăra cu chip de înger care a murit la doar 23 de ani. Daniela venise în țară să își petreacă concediul alături de familie. O plimbare i-a fost, însă, fatală

Poliția din Bacău a demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale producerii accidentului. „Cercetările continuă sub suspiciunea comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Bacău.

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul