Final de drum pentru un concurent de la Survivor România 2021. EA a părăsit competiția la finalul consiliului de eliminare?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 07 iun 2021, 11:14
Războinicii la consiliul de eliminare
Sursa: Captură KANAL D

În consiliile de eliminare, emoțiile sunt uriașe, având în vedere că votul publicului poate schimba totul și chiar și concurenții care nu au fost nominalizați anterior pot părăsi competiția. Ce concurent a fost eliminat de la Survivor România 2021 în această seară?

Consiliul de eliminare din această seară încheie o nouă săptămână de Survivor România 2021. Concurenții au trecut de la o stare la alta în ultimele zile, au apărut noi conflicte, alianțe, s-au distrus prietenii care păreau trainice și se pare că adevărata luptă este pe cale să înceapă.

Jocurile de imunitate din această săptămână au fost câștigate de echipa Faimoșilor, astfel că, pentru Războinici, emoțiile au fost uriașe, având în vedere că cele două fete din echipă au fost nominalizate spre eliminare.

Înainte de a rosti numele concurentului care părăsește competiția, Daniel Pavel a consultat clasamentul publicului pentru a vedea cine este favoritul săptămânii în echipa Războinicilor.

Cine este cel mai votat concurent din echipa Războinicilor în această săptămână?

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România, a anunțat favoritul acestei săptămâni din echipa Războinicilor. Andrei a primit cele mai multe voturi din partea celor de acasă, concurentul fiind luat prin surprindere de această situație.

Așa cum prevede regulamentul, Andrei a făcut o nouă nominalizare. Concurentul a decis să îl propună spre eliminare pe Albert.

După noua nominalizare, în pericol de eliminare în această săptămână s-au aflat Adelina, Maria și Albert din echipa Războinicilor.

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Scandal in miez de noapte la Razboinici. Adelina Damian, pusa din nou la zid: "De ce ai venit aici, ai gresit emisiunea..."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cine a părăsit competiția Survivor România 2021?

A fost un consiliu de eliminare din care nu au lipsit emoțiile și tensiunile, iar în cele din urmă, dincolo de nominalizările făcute de concurenți, votul publicului a cântărit cel mai mult. Daniel Pavel a anunțat că pentru Adelina se încheie drumul la Survivor România 2021, ea fiind concurenta care a primit cele mai puține voturi din partea publicului.

„Concurentul care a întrunit cele mai puține voturi dintre Albert, Adelina și Maria, concurentul care părăsește competiția Survivor România acum și aici este Adelina.”, a spus Daniel Pavel.

Vestea nu a surprins-o pe Adelina, concurenta mărturisind că se aștepta la un astfel de deznodământ.

„Cum se simte? Cum e? Se simte bine, sunt ok. Așa cum am mai spus, de când am aterizat în Republica Dominicană sunt pe plus cu tot, cu tot ce s-a întâmplat aici.

Prima lecție, cea mai importantă, carpe diem (n.r Trăiește clipa!), cred că asta ne învață consiliile astea de eliminare, să trăim fiecare clipă pentru că nu știi când o să mai ieși sau cât mai stai pe aici. Asta am încercat să fac în fiecare zi de când am venit aici, la Survivor, să mă bucur de tot ce înseamnă competiție, trasee, până la licuricii din junglă și cerul înstelat care m-a fermecat.
Foarte multe lecții am învățat aici, la Survivor. Am lăsat tot confortul ăsta de prințese și am venit aici să luptăm cot la cot pentru ce înseamnă Survivor. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot, le mulțumesc tuturor din producție care fac posibil acest show, le mulțumesc Faimoșilor, le mulțumesc colegilor mei. A fost cu adevărat o experiență pe care mi-am dorit-o enorm de mult. Singurele care știu motivul adevărat pentru care mi-am dorit să fiu la Survivor sunt Elena și Maria și așa vreau să rămână. Sunt foarte fericită și vă aștept pe toți acasă.”
, a spus Adelina.

Citeste si: De ce nu mai aduce Maria puncte la Survivor România 2021? Războinica a dezvăluit ce i se întâmplă: „Sunt 2 motive...”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.