Final dramatic in jocul de comunicare la Survivor Romania! Ei vor primi mesajele audio de la persoanele iubite si premiul surpriza din partea Radio Impuls!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 feb 2021, 22:59
survivor romania 2021 Foto(4)
Ultimul duel in jocul de comunicare a fost disputat intre Andrei si Sebastian.

Jocul pentru comunicare de astazi a avut o miza uriasa, asa ca dorul de persoanele iubite i-a motivat pe Faimosi și Razboinici sa lupte cu indarjire maxima pana la final.

Faimosii si Razboinicii s-au confruntat astazi intr-un nou joc extrem de dificil, care le-a pus la incercare rezistenta fizica, dar si modul de a-si controla emotiile pe traseu. Asta pentru ca miza jocului de comunicare pentru care s-au luptat ambele echipe a constat in mesaje audio din partea iubitilor si iubitelor de acasa. Ce echipa a reusit sa isi adjudece victoria?

Razboinicii au castigat jocul de comunicare si se vor bucura de mult ravnita miza!

Faimosii si Razboinicii au luptat cu mare inversunare pe traseu, in jocul de comunicare, ce a avut un scor extrem de strans. Cele doua echipe au ajuns sa fie la egalitate de patru ori pe durata jocului, insa in cele din urma, echipa albastra si-a adjudecat victoria, iar Razboinicii se vor bucura de mesajele audio de la persoanele iubite, dar si de premiul surpriza oferit de Radio Impuls.

Razboinicii au stiut sa fructifice corect fiecare moment in favoarea lor si sa isi foloseasca forta fizica si mai ales au stiut cum sa-si dozeze emotiile puternice date de presiunea teribila a jocului de comunicare, astfel ca scorul final a fost de 10 la 7 pentru echipa albastra, ultimul punct fiind adus de Andrei, care a luptat cu mare ambitie pe tot parcursul meciului, din dorinta enorma de a primi vesti de la cei dragi de acasa.

Jocul pentru comunicare de astazi a fost deschis de Cosmin, din partea Faimoșilor, și de Marius, din echipa Razboincilor. Primul punct a fost adus de Cosmin pentru echipa rosie, apoi, treptat Razboinicii au reusit sa castige urmatoarele puncte, insa nici Faimosii nu s-au lasat mai prejos ci au continuat sa lupte cu maxima determinare, restabilind de multe ori egalitatea in batalia cu adversarii lor.

Ultimul duel al jocului de comunicare a fost unul extrem de dificil deoarece ambele echipe au sperat pana in ultima clipa ca vor castiga miza uriasa pusa in joc, pe de o

parte Faimosii au sperat ca vor mai castiga un punct pretios astfel incat sa duca jocul spre stefata mixta, iar pe de alta parte, Razboinicii au luptat cu mare determinare pentru ca jocul sa se incheie in favoarea lor si sa nu se ajunga la stafeta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La startul ultimului duel au fost Andrei si Sebastian Chitosca, care au incercat sa dea totul pentru a reusi sa mai aduca punctul pretios echipei lor, iar in cele din urma sansa a fost de partea lui Andrei, care a adus marea victorie echipei sale.

In cele din urma, Razboinicii au invis si se vor putea bucura de primele mesaje audio venite din partea persoanelor iubite din viata lor.

Si totodata vor beneficia si de premiul surpriza din partea Radio Impuls.

Citeste si: Surpriza uriasa la Survivor Romania! Faimosii si Razboinicii au izbucnit in lacrimi cand au aflat MIZA jocului de comunicare si surpriza aniversara din partea Kanal D si Radio Impuls!

Citeste si: Jador, momente cumplite la Survivor Romania! "Ma doare burta rau!" Faimosul este luat urgent cu ambulanta, chiar inainte de a intra pe traseu!

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.