Final dramatic in jocul de imunitate la Survivor Romania! Scorul final s-a decis la stafeta mixta! Ce echipa va face nominalizari in consiliu?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2021, 00:47
Primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania s-a incheiat cu stafeta mixta.

Dupa o lupta acerba disputata intre Faimosi si Razboinici, primul joc de imunitate al saptamanii a ajuns la final la Survivor Romania.

Faimosii si Razboinicii au luptat cu toate fortele pana la epuizare pe un traseu complicat, pentru castigarea imunitatii, miza cea mai importanta care le permite concurentilor sa isi protejeze echipa, deoarece in cadrul consiliului de nominalizare de astazi nu vor trebui aleaga pe cineva spre eliminare.
Astfel, primul joc de imunitate al saptamanii a fost unul extrem de incrancenat pe traseu si i-a provocat atat pe Faimosi, cat si pe Razboinici sa lupte pana la epuizare.

Victorie importanta pentru Faimosi! Ei au castigat primul joc de imunitate al saptamanii!

Inainte de inceputul jocului de astazi a carui miza extrem de importanta a fost imunitatea, Faimosii si Razboinicii au declarat ca isi doresc enorm sa castige pentru a-si pastra toti colegii in echipa, insa in final doar una dintre cele doua echipe si-a adjudecat victoria.

Dupa o lupta crancena, in care unii dintre concurenți au ajuns chiar în pragul epuizării, echipa Faimosilor a câștigat primul joc de imunitate al săptămânii, reusind sa isi asigure un nou consiliu de nominalizare liniștit, in vreme ce Razboinicii, vizibil suparati de infrangerea suferita, vor fi nevoiti sa faca nominalizari si totodata sa faca fata noilor tensiuni in interiorul echipei.

Razboinicii au deschis scorul in aceasta seara prin Albert care s-a duelat cu Sebastian si a reusit sa aduca primul punct echipei sale, insa ulterior Faimosii au revenit si au tinut piept cu brio adversarilor, iar scorul

a devenit unul foarte strans. Astfel ca in final s-a ajuns la scorul de 9 la 9 si a fost nevoie sa se recurga la stafeta mixta pentru a se departaja echipa castigatoare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe traseu, la stafeta mixta, in ultimul duel al jocului, s-ay infruntat Sindy si Starlin din echipa Razboinicilor si respectiv Ana si Zanni de la Faimosi. La start s-au aflat Sindy si Ana, care au plecat in forta pe traseu, iar prima care a ridicat steagul a fost Sindy, ceea ce i-a permis lui Starlin sa plece inaintea lui Zanni pe traseu. Insa la final, in proba de indemanare, s-au confruntat Starlin si Zanni, insa cel care a adus vicotoria echipei sale a fost Zanni, spre marea bucurie a Faimosilor.

Citeste si: Miza fabuloasa in primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania! Iata ce va primi echipa castigatoare!

Citeste si: Jador, criticat aspru de Faimosi! "Este ca un vampir energetic, ne seaca de energie aproape de fiecare data cu toate glumele lui proaste" Cine il vrea eliminat din competitie?

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.