Final dramatic la Survivor Romania, decis la stafeta mixta! Ce echipa a castigat imunitatea si premiul suplimentar!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 feb 2021, 01:37
survivor romania 2021 Foto(4)
Faimosii si Razboinicii s-au luptat in cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii, la Survivor Romania 2021.

Faimosii si Razboinicii au luptat cu îndârjire pentru a câștiga imunitatea si proviziile puse in joc. Ce echipă a fost declarată învingătoare?

In aceasta seara, Faimosii si Razboinicii s-au infruntat intr-un joc dificil si strans pentru cea mai importanta miza, imunitatea, dar si pentru provizii. Dat fiind ca toti concurentii au suferit de foame in ultimele zile, acestia au incercat astazi sa dea totul pe traseu pentru a castiga mult ravinitul premiu suplimentar, ce a constat in provizii.

Razboinicii au castigat cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii!

Ambele echipe s-au luptat din greu si s-au straduit enorm sa acumuleze cat mai multe puncte pe parcursul jocului de imunitate, care a fost extrem de strans. In cele din urma Faimosii si Razboinicii au ajuns la egalitate, la scorul de 9 la 9, inaintea ultimului duel al serii, motiv pentru care finalul meciului a fost decis la stafeta mixta, iar ultima confruntare a concurentilor pe traseu a fost una extrem de dificila si plina de suspans si emotii.

Daniel Pavel a facut anuntul pentru stafeta mixta!

Prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, a intrerupt jocul pentru a anunta ambele echipe ca s-a ajuns la egalitate si ca sunt nevoiti sa isi aleaga cei mai buni coechipieri pentru ultimul duel al meciului.
Astfel, Faimoşii şi Războinicii şi-au ales cei mai buni colegi care au adus cele mai multe puncte pe traseu pentru duelul decisiv care îi va propulsa spre castigarea imunitatii si a premiului suplimentar din această seară.

Pentru stafeta mixta fiecare echipă a ales câte o fată şi un băiat care să mergă pe traseu. Faimoşii i-au ales pe Culita si pe Elena Marin, iar Războinicii au decis ca Maria si Andrei să lupte pentru punctul decisiv în această seara. In ultima cursa catre punctul final cele două echipe au decis cine să arunce la proba de îndemânare. Faimoşii l-au ales pe Culita să arunce, iar Războincii pe Andrei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ultimul duel a fost unul crancen si plin de emotii între Războinici şi Faimoşi, însă punctul care a decis jocul din această seara a fost adus de Razboinicul Andrei, spre marea bucurie a echipei sale, care a castigat cel de-al doilea joc

de imunitate al saptamanii, la Survivor Romania. Dupa un joc extrem de strans, imunitatea si proviziile au fost câştigate de echipa Razboinicilor, iar Faimosii vor fi nevoiti ca in urmatorul consiliu sa faca nominalizari.

Citeste si: Surpriza pentru concurentii de la Survivor Romania! Nu vor juca doar pentru imunitate! Daniel Pavel a facut anuntul!

Citeste si: Tensiuni mari in jocul de imunitate! Starlin si Sebastian sar la bataie dupa incheierea traseului!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.