Final EXPLOZIV la Survivor România 2021. Incredibil cine a câștigat al doilea joc individual al săptămânii

Author: Marina Ionescu

S-a încheiat cel de-al doilea joc individual al săptămânii. Concurenții de la Survivor România 2021 s-au luptat din răsputeri pentru a câștiga jocul din această seară. Ce concurent a reușit să iasă învingător? 

Cel de-al doilea joc individual a fost intens și plin de adrenalină, iar concurenții au pus toate armele în joc pentru a câștiga. Însă, un singur concurent se va bucura de un consiliu liniștit.

Citeste si: Iubitul Elenei Marin de la „Survivor România” vrea să o ceară de soție pe Faimoasă. Cum va arăta inelul

Cine a câștigat al doilea joc individual de la Survivor România

Jocurile individuale din această săptămână sunt foarte importante, deoarece până la Marea Finală mai este doar un pas.

Concurenții de la Survivor s-au duelat în această seară pe un traseu spectaculos, exclusiv la sol. Lupta a fost una crancena, iar concurentii au luptat cu toate forțele, din dorinta de a caștiga.

În prima parte a ediție din această seară,  concurenții de la Survivor România 2021 s-au confruntat în jocul de precalificare.

Astfel, în sferturile individuale au concurat Maria și Andrei, Albert și Elena, iar în semifinală i-a așteptat Marius și Zanni.

Citeste si:// FINALA SURVIVOR ROMÂNIA 2021// CÂND și CUM se desfășoară Marea Finală Survivor România 2021?

Primul duel a fost între Maria și Andrei. Lupta a fost una crâncenă, iar concurenții au dat totul pe traseu, dorința de a câștiga fiind una foarte mare pentru ambii concurenți. În cele din urmă, Andrei a fost primul semifinalist, scorul final fiind 3-1, pentru Războinic.

Cel de-al doilea duel a fost între Albert și Elena. Cei doi concurenți au luptat până la epuizare, însă în final, Elena a câștigat duelul cu 3-1 și a ajuns în semifinală.

Citeste si: Elena Marin, nominalizată aseară spre eliminare: „Mă așteptam să fiu nominalizată de Marius”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

A fost un joc intens și plin de adrenalină pentru toți concurenții care își doresc cu ardoare să câștige jocurile individuale, pentru a ajunge în Marea Finală și pentru a câștiga cei 250.000

de lei.

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Cand e FINALA Survivor Romania 2021. CINE sunt cei sase concurenti ramasi in lupta pentru TROFEU

Concurenții de la Survivor România 2021 s-au concentrat la maximum, astfel că s-au descurcat foarte bine pe traseu. În semifinala jocurilor individuale au intrat  Elena, Andrei, Zanni și Marius. 

Echipele din semifinala au fost formate din Elena și Marius, Andrei și Zanni. Faimoasa Elena a reușit să termine jocul cu scorul de 3-0, iar Zanni cu 3-1. Astfel, Elena și Zanni s-au duelat în finala jocurilor individuale.

Citeste si: Zanni se vede deja in Marea Finala Survivor Romania 2021: "O sa sparg, o sa rup, o sa-i bat pe toti..."

Concurenții s-au avântat pe cel mai dificil traseu din Republica Dominicană, unde au avut parte de multe obstacole, care le-a pus rezistența la încercare.  

Duelul final s-a dat între Elena și Zanni, deși sunt amândoi din echipa Faimoșilor, dualitatea se meține între concurenți, iar dorința de a câștiga jocul s-a putut vedea din partea ambilor concurenți. 

Citeste si: Marius Crăciun a decis! Pe cine vrea să trimită acasă? Iată cine este concurentul care a fost propus spre eliminare în primul consiliu de nominalizare

În cele din urmă, Elena s-a descurcat cel mai bine pe traseu, astfel că ea a fost declarată învingătoare în această seară.

Prin urmare, Elena va avea parte de un consiliu liniștit, nu va fi nominalizată, însă va fi nevoit să nominalizeze un concurent din ceilalți cinci. În ediția precedentă, Elena a fost nominalizată spre eliminare de către Marius, câștigătorul primului joc individual de la Survivor România 2021.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.