Final incredibil în jocul de comunicare la Survivor România 2021! Ce echipă a caștigat premiul fabulos!

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 23 mai 2021, 21:57

Ultimul joc al săptămânii de la Survivor România s-a încheiat. Ce echipă a caștigat jocul de comunicare din această săptămână?

Faimoșii și Războinicii s-au luptat în jocul de comunicare, ultimul joc al săptămânii la Survivor Romania, care este extrem de important și de motivant pentru toți concurenții!

Citeste si: Cum arată inelul cu care Sorin de la Survivor România 2021 și-a cerut iubita în căsătorie? Nicio femeie nu s-ar aștepta la un asemenea model!

Ce echipă a caștigat jocul de comunicare?

Dorința arzătoare de a afla ce fac persoanele dragi din viața lor i-a motivat atât pe Faimoși, cât și pe Războinici. În această seară, concurenții de la Survivor România au fost mai motivați ca niciodată să obțină victoria.

Faimoșii și Războinicii au intrat și astăzi pe un traseu extrem de solicitant și au luptat cu ambiție până la capăt pentru a obține victoria. Jocul din această seară a fost intens și plin de adrenalină, iar asta s-a putut observa pe parcursul confruntării.

Citeste si: Zanni și Ana Porgras se vor muta împreună după terminarea competiției Survivor România? Faimoasa a dezvăluit totul

Miza pusa în joc a fost una uriașă pentru concurenții de la Survivor România, deoarece a constat în conversații cu familia. 

"Astăzi veți avea posibilitatea de a lua legătura cu familia. Faimoșii, dacă câștigă acest joc, vor avea apel cu familia, un apel telefnic cu familia.

Dacă îl câștigă Războinicii, veți avea mesaje text în timp real cu familia.",  a anunțat Daniel Pavel.

De cele mai multe ori veștile primite de acasă din partea celor mai dragi persoane reușesc să le transmită multă putere concurenților și să le ridice moralul pentru a merge mai departe în competiție.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

După ce au făcut față unui traseu dificil, cu foarte multe obstacole și care i-a determinat să lupte până la epuizare, concurenții din echipa Războinicilor au reușit să câștige ultimul joc al săptămânii la Survivor România 2021, jocul pentru comunicare.

Citeste si: Simona Hapciuc a pus-o la punct pe mama Geta. Atac fără precedent la adresa mamei lui Culiță Sterp: „Doamnă, nu am să mă cobor la nivelul dumneavoastră...”

Chiar dacă ambele echipe au luptat cu mare determinare și ambiție până la capăt, Războinicii s-au descurcat mult mai bine astazi atât pe traseu cât și la proba de îndemanare, astfel că ei au reușit să își adjudece victoria în jocul de comunicare de la Survivor România 2021, cu scorul de 10 la 4. Războinicii au avut o săptămnă foarte bună, deoarece au reușit să obțină patru victorii consecutive.  

În ultimul duel al jocului de comunicare de astăzi s-au înfruntat pe traseu Maria de la Războinici și Anreea de la Faimoși. Iar cea care a adus punctul decisiv echipei sale a fost Maria.

Pe fața Faimoșilor s-a putut citi dezamăgirea, având în vedere că aveau nevoie de caștigarea jocului de recompensă.