Final incredibil la Survivor Romania 2021! Ce echipa a castigat totemul de imunitate si premiul suplimentar!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 08 mai 2021, 01:33
Ultimul duel in jocul de imunitate a fost disputat intre Maria si Elena.
Sursa: Captură KANAL D

Primul joc de imunitate al saptamanii s-a incheiat cu un scor strans, dupa o lupta acerba intre Faimosi si Razboinici.

In aceasta seara la Survivor Romania, primul joc de imunitate al saptamanii a ajuns la final. Faimosii si Razboinicii s-au luptat cu mare indarjire si determinare pe un nou traseu extrem de dificil si solicitant. Ambele echipe au incercat sa faca fata obstacolelor epuizante de pe traseu, pentru a obtine victoria mult dorita. Lupta a fost stransa insa in cele din urma, Razboinicii au avut sansa de a-si adjudeca prima imunitate a saptamanii si premiul suplimentar.

Razboinicii au castigat prima imunitate a saptamanii la Survivor Romania 2021!

Desi inainte de startul jocului de astazi, atat Faimosii, cat si Razboinicii s-au declarat ca se simt extrem de motivati si isi doresc enorm sa castige imunitatea si premiul puse in joc, in final Razboinicii au transat meciul la scorul de 10 la 8.

Chiar daca Faimosii au deschis scorul jocului de astazi, in primul duel, care a fost unul al baietilor, in urma caruia Cucu de la Faimosi a reusit sa-l invinga pe Bogdan de la Razboinici, aducand

echipa sa in avantaj. Ulterior Razboinicii au revenit spectaculos, scorul ajungand de mai multe ori la egalitate.

Insa spre finalul jocului, Razboinicii au capatat avantaj si s-a ajuns la scorul strans de 9 la 8, iar ultimul duel, cel decisiv a fost unul al fetelor, disputat intre Maria de la Razboinici si Elena de la Faimosi. Insa la proba de indemanare, Maria s-a descurcat mult mai bine, reusind sa introduca mai rapid decat adversara sa, cele doua bile uriase in cosuri.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maria a reusit sa aduca punctul decisiv si totodata victoria echipei albastre.

Astfel, Razboinicii si-au adjudecat prima imunitate a saptamanii si premiul suplimentar, ce a constat in provizii. Pe de alta parte, Faimosii au pierdut imunitatea, ceea ce inseamna ca vor avea parte de un prim consiliu in care vor fi nevoiti sa faca nominalizari spre eliminare.

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de vineri, 7 mai 2021- VIDEO. Un nou joc pentru imunitate!

Citeste si: Tensiuni mari in tabara Faimosilor! Zanni o pune la zid pe Irisha! Ce coechipier o sustine pe Faimoasa! "Fiecare din echipa asta are dreptul sa spuna fix ce vrea!"