Final incredibil la Survivor România 2021! Cine a câștigat imunitatea și premiul suplimentar

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 03 apr 2021, 00:19
Cine a câștigat imunitatea si premiul suplimentar?

Faimoșii și Războinicii s-au confruntat în cel mai important joc al săptămânii, jocul pentru imunitate. Echipa câștigătoare se va bucura de un premiu suplimentar. Cine a câștigat jocul de imunitate?

Primul joc de imunitate al săptămânii a fost unul intens și plin de surprize. Faimoșii și Războinicii s-au duelat pe cel mai inedit traseu marca Survivor România 2021. Însă, o singură echipă a câștigat imunitatea și premiul suplimentar.

Cine a câștigat jocul de imunitate la Survivor România 2021

Jocul pentru imunitate din această seară a fost unul plin de surprize, concurenții au fost mai motivați ca niciodată să câștige totemul, dar și premiul suplimentar pus în joc.

Faimoșii și Războinicii s-au duelat pentru un premiu uimitor. Echipa câștigătoare va primi 10 kilograme de cartofi, două calupuri de brânză și 3,5 litri de ulei. De asemenea, echipa pierzătoare va primi și ea jumătate din cantitatea pusă la bătaie.

Jocul pentru imunitate a fost unul plin de adrenalină, s-a desfășurat, atât pe apă, cât și pe uscat cu o miză pe măsură. Războinicii au început jocul promițător cu scopul de a câștiga premiul pus în joc.

Concurenții sunt din ce în ce mai înfometați, iar fiecare recompensă sau premiu suplimentar contează enorm pentru ei.

Citeste si: Survivor România 2021:Sindy dă cărțile pe față! Războinica face dezvăluiri incredibile despre Mellina: ”Văd o răutate în ochii ei...”

O singură echipă va câștiga miza dublă a acestui joc și se va bucura de un consiliu liniștit. 

Jocul din această seară a fost unul extrem de detașat, deși Războinicii au început promițător, pe parcurs Faimoșii au revenit în forță, egalând scorul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ultimul duel al serii s-a dat între Sebi și Sorin. Faimosul a parcurs traseul cu o rapiditate greu de imaginat, iar proba finală a fost în avantajul concurentului din echipa roșie. Sebi a adus punctul final și victoria echipei Faimoșilor. Jocul pentru imunitate s-a încheiat cu scorul de 5-10.

Faimoșii se vor bucura de o masă pe cinste și de un consiliu liniștit, în timp ce Războinicii vor fi nevoiți să facă o nominalizare importantă în această seară.

Un concurent din echipa Războinicilor va fi propus spre eliminare.

Elena Marin nu a participat la jocul de imunitate din motive medicale. Faimoasa a fost transportată la spital pentru investigații amănunțite.

Citeste si: Surpriză de proporții la Survivor România 2021! Miza jocului de imunitate este dublă. Faimoșii și Războinicii se vor duela pentru un premiu suplimentar. Ce se va întâmpla cu Jador?

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.