Final incredibil la Survivor România 2021. Cine a câștigat jocul de recompensă al săptămânii? Ce echipă se va bucura de premiul delicios

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 11 mar 2021, 23:46
Cine a câștigat jocul de recompensă?

Faimoșii și Războinicii s-au luptat până la epuizare pentru a câștiga jocul de recompensă, însă în final, o singură echipă s-a bucurat de premiul delicios.

Faimoșii și Războinicii s-au confruntat pe cel mai intens traseu de la Survivor România 2021 în lupta pentru recompensă. Cele două echipe s-au avântat pe cel mai dificil traseu din Republica Dominicană. Concurenții au avut parte de multe obstacole cu apă și noroi, care le-a pus rezistența la încercare. A fost un joc de rezistență, coordonare și comunicare, fiind un joc de echipă. Faimoșii și Războinicii au luptat până la epuizare, însă în final, o singură echipă a câștigat premiul pus în joc.

Cine a câștigat jocul de recompensă de la Survivor România 2021

Faimoșii și Războinicii s-au duelat pentru recompensă pe un traseu spectaculos, concurenții au fost nevoiți să se târască prin mai multe bazine cu apă și nămol, ceea ce a complicat lucrurile și mai tare. Lupta a fost crâncenă, concurenții au dat totul pe traseu pentru a câștiga premiul extrem de delicios.

Traseul de astăzi a fost o adevărată provocare, atât pentru Faimoși, cât și pentru Războinici, ambele echipe având un scop comun recompensa. Lipsa hranei se resimte cu desăvârșire la Survivor România, iar concurenții luptă până la epuizare pentru a intra în posesia premiului.

Pentru mulți dintre concurenți motivarea lipsește cu desăvârșire, astfel lipsa hranei și oboseala a început să își spună cuvântul.

Jocul de recompensă a fost unul destul de detașat, Războinicii le-au ținut piept Faimoșilor, care nu prea au fost în formă astăzi. Jocul serii s-a terminat cu scorul de 4-10 pentru Războinici. Mellina a fost cea care a adus punctul final și victoria echipei Războinicilor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Se încing spiritele la Survivor România 2021. Moroșanu și Starlin sunt la cuțite: ”Ți-e frică de mine...”

Războinicii se vor bucura de premiul serii câte doi hotdogi pentru fiecare concurent. Aceștea au luptat până la ultima picătură de energie pentru a câștiga jocul de recompensă. Premiul din această seară a fost ales de publicul de acasă.

Faimoșii nu a reușit să-i egaleze pe albaștri, astfel se vor întoarce pe insula lor unde vor mânca și de această dată cocos.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.