Final incredibil la Survivor România 2021. Cine a câștigat primul joc de imunitate al săptămânii? Ce echipa va fi nevoită să nominalizeze un coechipier

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 19 feb 2021, 22:32
Cine a câștigat jocul de imunitate?

Faimoșii și Războinicii au avut parte de un joc de impunitate intens și plin de adrenalina. Ambele echipe s-au luptat cu toată forța pentru a câștiga imunitatea.Cine a câștigat primul joc de imuntate al săptămânii la Survivor România?

Faimoșii și Războinicii sunt epuizați și înfomețați, cu greu găsesc energia necesară pentru a da randament pe trasee. Oboseala se resimte cu desăvârșire, mulți dintre concurenți atât Faimoși, cât și Războinici sunt accidentați și nu pot concura, astfel greutatea cade pe restul coechipierilor. Jocul de imunitate a fost unul intens, exclusiv pe apă, în care concurenții și-au testat rezistența și dibăcia în cel mai important joc al săptămânii.

Cine a câștigat jocul de imunitate?

Ce echipă a câștigat primul joc de imunitate al săptămânii?

Jocul de imunitate a fost intens, Faimoșii și Războinicii au demonstrat că totul este posibil și s-au luptat până la ultima picătură de energie pe care o mai aveau. După ce jocul de recompensă a fost câștigat de Faimoși, care au avut parte de o masă copioasă, în timp ce Războinicii erau cu moralul la pământ, epuizați și înfomentați, cu siguranță imunitatea părea ca și câștigată de Faimoși.

Spre surprinderea tuturor, Războinicii s-au motivat și s-au întărit pentru a câștiga acest joc de imunitate. După multe dueluri pierdute, echipa Războinicilor și-a luat revanșa și a câștigat totemul de imunitate.

Faimoșii sunt nevoiți să nominalizeze un coechiper la consiliul din această seară.

Jocul de imunitate a fost cu adevărat unul spectaculos, confruntarea dintre cele două echipe a fost strânsă, atât Faimoșii, cât și Războinicii își doreau cu ardoare să câștige jocul de imunitate.

Ultimul joc al ediției s-a dat între Jador și Starlin. Tensiunea dintre cei doi concurenți s-a putut observa pe tot traseul. Jador a fost mult mai rapid decât Starli, însă la proba de îndemânare Jador nu s-a descurcat prea bine. Starlin a reușit să arunce toate bilele la țintă și să aducă victoria Războinicilor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Simona Hapciuc a aparut cu ochiul VÂNĂT la Survivor Romania 2021, în urma loviturii lui Moroșanu! Motivul pentru care Sorin lipseste in primul joc de imunitate al săptămânii

Traseul a fost unul cu totul diferit, întreg jocul s-a desfășurat pe apă. Concurenții au vâslit pe întreg traseul pentru a aduna bilele necesare pentru proba de îndemânare.

Scorul a fost foarte strâns, penultimul punct a fosta adus de Mellina care a reușit să mențină dinstanța între Faimoși.

Jocul de imunitate din această seară s-a finalizat cu scorul de 10-7 pentru Războinici.

Războinicii au adus o victorie necesară pentru echipa lor care s-a înjumătățit în timpul confruntărilor. Marilena a fost descalificată după ce a clacat, oboseala și lipsa hranei a adus-o într-o stare deprimantă și și-a dorit să meargă acasă. De asemenea, în echipa lor mai mulți concurenți sunt răniți, Alin nu a putut concura fără acordul medicului.

De asemenea, Sorin s-a simțit și el rău și a fost nevoie să fie văzut de medic, starea sa de sănătate este instabilă.

Citeste si: De la ce a pornit războiul dintre Jador și Culiță la Survivor Romania 2021! Adevăratul motiv ar fi ieșit la iveală: ”Știi când ai jignit-o pe Georgiana?”

 


Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.