Final spectaculos al primului joc pentru Marea Finala la "Survivor Roamania"! Ei sunt cei patru concurenti care au reusit sa se califice in prima etapa! Iata ce reactii s-au starnit!

Autor: D.I.
Actualizat: 16 mai 2022, 00:00

Razboinicii si Faimosii ramasi in competie au dat tot ce au avut mai bun pe traseu pentru a se putea califica in Marea Finala!

Emotiile si tensiunea sunt din ce in ce mai mari de la o editie la alta. Doi concurenti vor avea sansa in editia de astazi sa isi securizeze locul in finala. Anuntul a fost facut de Dan Cruceru:

"Incepem astazi jocul pentru Marea Finala! La finalul acestui joc care se va desfasura in doua etape, un baiat si o fata vor intra direct in fianala! Vor fi in urma celor doua etape, declarati cei mai buni competitori pe traseu! Este de departe cel mai important joc de pana acum! Astazi vom juca preliminariile, calificarile!

La finalul acestui joc, o fata si un baiat, ultimii din clasament vor fi eliminati din aceasta cursa! Scopul jocului de azi este sa ajungeti la patru puncte, primul care reuseste asta este calificat si al doilea la fel, ultimul insa este eliminat din sansa de a intra direct in Finala! Iar maine, cei patru calificati vor desfasura un nou joc pentru desemanarea primilor doi, o fata si un baiat!", a spus Dan Cruceru.

Citeste si: Dan Cruceru a facut anuntul: "Incepem astazi jocul pentru Marea Finala- Survivor Romania!" Ce se va intampla la sfarsitul acestui joc care se va desfasura in doua etape?

Citeste si: Emy, marturisiri neasteptate despre santajul emotional pus la cale de Iancu! "Ma simt vinovata! Imi pare foarte rau de Ghita, dar am fost santajata emotional!"

Citeste si: Iancu a dat cartile pe fata! Iata ce marturisiri inedite a facut Razboinicul despre strategia pusa la cale alaturi de Emy, inainte de eliminarea lui Ghita din competitia "Survivor Romania"!

Razboinicii si Faimosii ramasi in competie au dat totul pe traseu pentru a se putea califica in Marea Finala, in jocul dificil de astazi. Insa doar patru dintre cei sase concurenti au reusit sa se califice in cea de-a doua etapa a jocului pentru Marea Finala.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa multe meciuri extenuante si cu mari emotii, cei care s-au calificat sunt: Lola, Emy, Emanuel si Cezar.

Iata care au fost reactiile concurentilor la finalul jocului:

Survivor Romania- live stream oficial

Survivor Romania se difuzeaza in zilele de sambata, duminica, luni si marti la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Survivor Romania poate fi urmarit si online, accesand pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri, dezvaluiri si exclusivitati urmariti kanald.ro zilnic. Vom posta constant informatii despre Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor din Republica Dominicana.

Tot pe kanald.ro veti putea gasi poze si filmulete exclusive cu concurentii de la Survivor Romania.