Final spectaculos in aceasta seara la "Survivor Romania"! Ce echipa a castigat jocul de comunicare! Cum au reactionat perdantii!

Autor: D.I.
Actualizat: 11 mar 2020, 11:03

Emotii mari in aceasta seara atat pentru Faimosi, cat si pentru Razboinicii de la Survivor.

Ambele echipe au jucat pentru unul dintre cele mai importante jocuri de la "Survivor Romania", jocul de comunicare. Castigatorii vor putea conversa cu cei dragi prin intermediul mesajelor pe telefon, pentru prima data dupa mai bine de doua luni de la inceperea competitie din Republica Dominicana.

Razboinicii au inceput in forta jocul de astazi, reusind sa conduca din primele dueluri. A urmat o perioada scurta de revenire a Faimosilor, insa acestia nu au putut sa tina pasul cu avantul adeversarilor, iar scorul final a fost de 10 la 5 pentru Razboinici.

Emanuel a adus punctul decisiv pentru echipa albastra, cel care isi dorea foarte mult sa castige jocul de comunicare.

Citeste si: Faimosii dau cartile pe fata! Nominalizarea Gratielei declanseaza discutii aprinse intre concurenti! Mihai este pus la zid de catre Ghita! Iata pana unde s-a ajuns!

Citeste si: Extra-game in premiera la "Survivor Romania"! Iata in ce vor consta recompensele de care se vor putea bucura Faimosii in timpul jocului!

Urmariti finalul in materialul video de mai jos: 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Survivor Romania- live stream oficial

Survivor Romania se difuzeaza in zilele de sambata, duminica, luni si marti la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Survivor Romania poate fi urmarit si online, accesand pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri, dezvaluiri si exclusivitati urmariti kanald.ro zilnic. Vom posta constant informatii despre Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor din Republica Dominicana.

Tot pe kanald.ro veti putea gasi poze si filmulete exclusive cu concurentii de la Survivor Romania.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.