Final spectaculos in jocul de imunitate si de recompensa, la "Survivor Romania"! Din ce echipa va fi nominalizat spre eliminare inca un concurent! Iata ce reactii s-au starnit!

Autor: D.I.
Actualizat: 26 ian 2021, 01:45
video Foto(6)

Razboinicii si Faimosii au dat totul pe traseu in cel de-al doilea joc de imunitate, care a avut un scor extrem de strans.

A fost primul joc de imunitate al saptamanii, care s-a anuntat a fi una cruciala pentru ambele echipe. Miza a fost una extrem de mare si de importanta. Pe langa idolul imunitatii, castigatorii se vor bucura de o petrecere la piscina cu mancare si muzica.

Final spectaculos in jocul de imunitate si de recompensa, din aceasta seara la "Survivor Romania"!

Razboinicii si Faimosii au luptat cu indarjire in jocul de imunitate, insa sansa a fost de aceasta data de partea Razboinicilor, care au castigat cu scorul categoric de 10 la 6.

Cei care au castigat au fost Razboinicii, iar punctul final a fost adus de Andrei, unul dintre cei mai buni concurenti din echipa albastra, care l-a invins pe Ghita, iar scorul final a fost de 10 la 6.

Urmariti finalul jocului de imunitate si de recompensa in materialul video de mai jos: 

Citeste si: Razboinicii victoriosi au redevenit o "familie"! Iata cum s-au distrat concurentii la petrecerea de la piscina, primita drept recompensa!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andi, fostul concurent de la "Survivor Romania", schimbare spectaculoasa de look! Iata cum arata acum carismaticul "Razboinic"!

Citeste si: "Survivor Romania" a ajuns la un alt nivel! Dan Cruceru a facut anuntul! "Incepem o saptamana cruciala!" Iata care sunt schimbarile si cum au reactionat concurentii!

Survivor Romania- live stream oficial

Survivor Romania se difuzeaza in zilele de sambata, duminica, luni si marti la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Survivor Romania poate fi urmarit si online, accesand pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri, dezvaluiri si exclusivitati urmariti kanald.ro

zilnic. Vom posta constant informatii despre Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor din Republica Dominicana.

Tot pe kanald.ro veti putea gasi poze si filmulete exclusive cu concurentii de la Survivor Romania.