Final spectaculos in mini game-ul din aceasta seara, la Survivor Romania 2021! Cine a castigat premiul mult dorit pus in joc?

Autor: Ana Filip
Actualizat: 25 iun 2021, 00:37
video Foto(6)

Faimosii si Razboinicii s-au infruntat din nou in aceasta seara intr-un nou mini game de senzatie la Survivor Romania 2021!

Dupa ce s-au confruntat astazi in primul joc al acestei saptamani la Survivor Romania 2021, cel pentru recompensa, Faimosii si Razboinicii au ajuns din nou fata in fata, de aceasta data la startul unui nou mini game de exceptie.

Desi a fost vorba despre un joc mult mai relaxat si mai simplu care nu presupune dificultatea unui traseu obisnuit in competitie, concurentii au fost la fel de emotionati si de determinati sa castige, deoarece miza care a fost pusa in joc a constat in cate doua sandvisuri delicioase si un desert savuros.

Cine a castigat mini game-ul de astazi de la Survivor Romania 2021?

Marea surpriza serii a fost insa aceea ca prezentatorul Daniel Pavel a anunta ca va exista un singur castigator suprem al mini game-ului, care se va bucura de premiul pus in joc si in plus va avea posibilitatea sa mai aleaga doar o persoana care va primi aceleasi portii de mancare si respectiv desert.

"Este vorba dragi Faimosi, dragi Razboinici va trebui sa trageti la tinta cu arme paintball! Aveti in fata voastra cinci cutii de conserve marcate cu cate un x, doua pe raftul superior si trei pe raftul inferior si va trebui s-o faceti in perechi! Alegerea perechilor o s-o facem prin tragere la sorti! Am eu aici saculetii! Veti merge la masa, veti trage! Aveti 15 proictile de fiecare! Cel care reuseste sa curete cele cinci tinte este cel care ramane in competitie! Jucam in sistem turneu si sistem play-off! Acela care ramane

va continua sa joace cu ceilalti indiferent daca sunt Faimosi sau Razboinici pana cand doar el ramane sa se bucure de recompensa care este aici sub cupola!", a spus Daniel Pavel inainte de a da startul mini game-ului de astazi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa multe confruntari inedite desfasurate intre Faimosi si Razboinici in cadrul mini game-ul din aceasta seara, in cele din urma Andrei a fost finalistul si castigatorul suprem al serii. Acesta a jucat un ultim duel de departajare, cu Sebastian Chitosca de la Faimosi. Iar in cele din urma, conform regulilor jocului, Andrei l-a ales pe Marius, bunul lui prieten pentru a se bucura impreuna de recompensa serii.

Citeste si: FINAL dramatic in jocul de recompensa la Survivor Romania 2021! Ei se vor bucura de premiul fabulos castigat!

Citeste si: Surpriza colosala pentru Faimosi si Razboinici! Iata care este MIZA primului joc al saptamanii la Survivor Romania!

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.