Final surprinzator in cel de-al patrulea joc de imunitate al saptamanii la "Survivor Romania"! Din ce echipa va fi nominalizat spre eliminare inca un concurent!

Autor: D.I.
Actualizat: 26 ian 2021, 03:05
video Foto(4)

Razboincii si Faimosii au luptat si astazi cu indarjire incercand sa dea totul pentru castigarea imunitatii si a fabuloasei recompense.

Astazi s-a disputat cel de-al patrulea joc de imunitate al saptamanii, care se anuntase inca de sambata a fi una cruciala pentru ambele echipe. Miza a fost una extrem de mare si de importanta si in jocul de astazi. Pe langa idolul imunitatii, castigatorii se vor bucura de o recompensa suplimentara uluitoare.

Final cu scor surprinzator in cel de-al patrulea joc de imunitate al saptamanii la "Survivor Romania"!

Razboinicii si Faimosii au luptat cu determinare in jocul de imunitate de astazi, insa sansa a fost de aceasta data de partea Faimosilor, care au castigat cu scorul categoric de 10 la 6.

Citeste si: Denisa, iubita lui Iancu Sterp, primele reactii dupa ce a vorbit pentru prima data cu Razboinicul de cand a ajuns la "Survivor Romania"! Iata ce mesaj a aparut pe contul ei de socializare!

Citeste si: Ce se întâmplă cu contul de instagram al Elenei de la "Survivor România"? Anunțul făcut în urmă cu puțin timp

Ultimul meci al jocului de imunitate din aceasta seara a fost cel disputat intre Elena si Lola. Cei care au castigat au fost Faimosii, iar punctul final a fost adus de Elena, una dintre cele mai bune concurente din echipa rosie, care a invins-o pe Lola in ultimul duel al jocului, iar scorul final a fost de 10 la 6.

Citeste si: Cezar, prima reactie dupa ce Elena s-a autopropus pentru nominalizare pentru binele echipei! A apreciat sau nu gestul colegei sale? Iata ce marturisiri a facut Faimosul in camp!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Surpriza de proportii pentru Faimosi si Razboinici! Miza jocului este uriasa! Pe langa idolul imunitatii, castigatorii vor primi si o recompensa inedita!

Iata cum au reactionat concurentii la final:

Survivor Romania- live stream oficial

Survivor Romania se difuzeaza in zilele de sambata, duminica, luni si marti la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Survivor Romania poate fi urmarit si online, accesand pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri, dezvaluiri si exclusivitati urmariti kanald.ro

zilnic. Vom posta constant informatii despre Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor din Republica Dominicana.

Tot pe kanald.ro veti putea gasi poze si filmulete exclusive cu concurentii de la Survivor Romania.