Finala Europa League de la Bucuresti, arbitrata de CEL MAI SLAB arbitru german

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 oct 2020, 17:55

Finala Europa League de la Bucuresti, dintre Atletico Madrid si Athletic Bilbao, va fi condusa de arbitrul german Wolfgang Stark.

Centralul nu are o imagine prea buna dupa ce in sezonul trecut a fost desemnat cel mai slab arbitru din Bundesliga de catre jucatorii din prima liga germana. Stark este celebru in Spania dupa ce a arbitrat meciul tur din semifinalele Ligii Campionilor, dintre Real Madrid şi FC Barcelona, meci care s-a incheiat cu protestele lui Jose Mourinho la eliminarea lui Pepe.

 

Centralul are 42 de ani, e bancher si a condus 3 partide la Campionatul Mondial din 2010 din Africa de Sud: doua in fazele initiale si o partida in optimile de finala ale competitiei.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Stark va fi ajutat de asistentii Jan-Hendrik Salver si Mike Pickel si de asistentii suplimentari Florian Meyer si Deniz Aytekin, toti din Germania. Arbitru

de rezerva pentru central va fi francezul Stephane Lannoy, in timp ce germanul Mark Borsch va fi rezerva pentru asistenti.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.