Finalistii KIDSing au realizat un videoclip spectaculos! Antonia, Wilmark si Gabriel Cotabita s-au implicat in filmare, iar rezultatul e surprinzator!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:48

Fiecare concurent a fost indrumat pe intreaga filmare a videoclipului de unul dintre juratii KIDSing. Antonia, Wilmark si Gabriel Cotabita s-au implicat in timpul filmarilor si le-au dat concurentilor ponturi legate de atitudine, gestica, miscare scenica.

Rezultatul este unul spectaculos! Produsul finit il puteti vedea duminica seara, de la 21.30, urmarind finala KIDSing, la Kanal D. Castigatorul “ KIDSing ” va fi decis duminica seara de numarul voturilor primite din partea publicului, prin SMS, la numarul 1261.

Votarea concurentilor va putea incepe dupa ce Dan Bordeianu, prezentatorul show-ului, va da semnalul “Start vot!”, in emisiune, dupa prestatiile celor sase finalisti.

Pentru a vota concurentul preferat, telespectatorii vor putea trimite SMS la 1261 cu numele acestuia – Raul, Francesca, Letitia, Daria, Tatiana sau Catalin.

Vezi mai multe imagini pe wowbiz.ro!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.