Finul lui Adrian Enache sustine ca acesta nu ar fi inselat-o pe Iuliana Marciuc. Tu il crezi?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:34

In cadrul emisiunii ”CanCan TV” au fost prezentate imaginile in care Adrian Enache a fost surprin cum isi inseala si fosta amanta, Iuliana Mariciuc.

Intrebarea serii a fost daca se desparte Iuliana Marciu de Adrian Enache, asa ca invitat in emisiune a fost finul lor Stefan Marcus, care a avut misiunea de a dezvaluit daca se despart cei doi.

 

Se pare ca Iuliana a citit revista in care au aparut imaginile in care adevarata fata a lui Adrian Enache a fost din nou dezvaluita. Finul lor in ciuda dovezilor din revista Spy sustine ca: ”Ca aceste poze nu sunt elocvente”.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Un alt invitat in platoul ”CanCan TV” a fost George Ciubotar u, despre care acum cinci ani se spunea ca a fost cu Iuliana.

”Iuliana si cu mine am avut o relatie profesionala. Am lucrat la niste emisiuni imprena si nimic mai mult”, a declarat George la ” CanCan TV ”.

 

 

Taguri: