Firma ta activează în domeniul transporturilor? Află acum de ce colaborarea cu un broker în asigurări trebuie să se numere printre prioritățile tale

Author: Diana Tilă

Asigurările au început să primească treptat atenția cuvenită în societatea românească. Oamenii aveau tendința de a alege doar acele tipuri de asigurări obligatorii, cum ar fi de exemplu polițele RCA. Treptat, odată ce au fost evidențiate beneficiile altor asigurări, oamenii au conștientizat cât de importante sunt acestea. Asigurările CASCO, de pildă, sunt din ce în ce mai folosite atât de persoanele fizice, cât și de cele juridice. Există însă și alte tipuri de asigurări, fiecare dintre acestea aducând diferite beneficii pentru cei care apelează la ele. Din acest motiv, este important sa închei o colaborare cu un broker cu experiența.     

Iată cateva sfaturi în acest sens

Gestionarea unei firme de transport este, după cum bine știi, o activitate care implică multe responsabilități. Nu este ușor să ai sub administrație atât o flotă de diferite tipuri de autovehicule sau autoutilitare, cât și un număr mare de angajați. Colaborările sunt importante pentru a asigura buna funcționare a firmei, fie că sunt colaborări cu persoane fizice, cu persoane juridice sau cu firme specializate pe anumite activități. Cel mai util pentru tine și angajații tăi este să menții contactul cu o firmă serioasă de brokeraj. Probabil ai observat că de multe ori atunci când vrei să găsești o astfel de companie te lovești de diverse impedimente. Alege să colaborezi cu Leader Team și să beneficiezi de servicii excelente pentru afacerea și angajații tăi. În acest fel, te poți bucura de consultanță online și de un număr generos de parteneri care te pot îndruma.

  • Siguranța angajaților

Este foarte important să te preocupi de siguranța angajaților. Domeniul transporturilor este unul care îi expune pe oameni la multe riscuri. Perioadele lungi petrecute pe drumurile naționale sau internaționale sunt periculoase pentru angajați. Condusul este o activitate plină de riscuri, iar o secundă de neatenție poate fi fatală. De aceea, angajații tăi trebuie să beneficieze de cele mai bune asigurări.

  • Siguranța mașinilor

Atunci când ai o flotă în gestiune îți dorești, bineînțeles, să fie protejată cât mai bine. Pe lângă asigurările obligatorii (RCA), este indicat să folosești și CASCO care te va ajuta să acoperi cheltuielile pentru orice eventuală pagubă. O firmă serioasă de asigurări îți oferă consultanță și servicii de calitate pe care te poți baza în orice situație. De exemplu, în cazul în care unul dintre autovehiculele tale este afectat din cauza condițiilor meteo nefavorabile, o asigurare CASCO te va ajuta să repari rapid mașina.

  • Facilități pentru angajați

Este important să le explici angajaților tăi cât de benefice sunt asigurările în viețile lor. De exemplu, atunci când aceștia pleacă într-un concediu cu familia este recomandat să aibă o asigurare potrivită. De aceea, îi poți încuraja să colaboreze cu aceeași firmă de brokeraj pe care o folosești și tu.

  • Motive personale

Chiar dacă ai început să colaborezi cu o firmă de brokeraj în interesul firmei tale, ai putea să beneficiezi și tu, la nivel personal, de aceste servicii. De exemplu, îți poți face asigurare de viață, de locuință, de sănătate sau pentru copii.

Așadar, colaborarea cu o firmă serioasă de brokeraj este importantă pentru buna funcționare a firmei tale. Protejarea angajaților și a bunurilor mobile sau imobile este un obiectiv specific unui angajator, ce poate fi îndeplinit cu ajutorul unei firme care oferă servicii de calitate atât offline, cât și online.

Sursă foto: unsplash.com

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.