FITE de Costinesti! SPECTACOL FIERBINTE la malul marii, oferit de domnisoare imbracate cat mai sumar VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:57

Forme dintre cele mai apetisante, cat mai putine haine si miscari provocatoare! Insa adevarata petrecere a inceput cand doua domnisoare au tasnit de pe nisipul fierbinte direct pe cub. Si s-au pus pe dans.

Miscarile sirenelor au infierbantat mintile barbatilor, indiferent de varsta. Uitati-va doar la domnul din imagine, care a si uitat ca avea de facut o comanda la bar. Cu banii la vedere, cat sa vada lumea ca are, a incercat sa tina pasul cu cele doua dansatoare de ocazie. Daca i-a iesit, decideti dumneavoastra.

 

O blonda focoasa a dansat ce a dansat, apoi a obosit si s-a lungit la soare, pe sezlong.

Si ce daca o dureau picioarele. Cu altceva a tinut ea ritmurile muzicii.

 

Nu e singura care a atras atentia pe plaja. Cu un bronz de invidiat, o manechiura plina de sclipici si multe podoabe de aur pe degete, tanara din imagini s-a facut imediat remarcata. Un domn hotarat, strain dealtfel, a tinut neaparat sa o complimenteze, desi, aparent, nu stia prea multe cuvinte in limba romana.

 

Ei, dar nu toata lumea este atat de curajoasa. Chiar daca ochii vad, iar inima cere, portofelul nu-i tine pe toti.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Iar dupa ce bruneta a prins curaj de la atatea vorbe dulci, a lasat timiditatea pe

sezlong si s-a urcat si ea pe boxa. Iar miscarile au venit una si una, mai ales cand, din partea casei, barmanii le-au oferit domnitelor  sampanie dintre cele mai scumpe!

 

Iar daca ati crezut vreo clipa ca doar fetele isi ingrijesc trupul, ei bine iata ca si domnii se aranjeaza pana-n cel mai mic detaliu.

 

Pai, cu asemenea fete si baieti, la malul marii, cum sa nu iti faci bagajul si sa vii ca sa iti clatesti ochii pe litoral?!

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.